ANA SAYFA > GÜNDEM > Altınordu'nun acısı büyük...

Altınordu'nun acısı büyük...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Altınordu'nun acısı büyük...

Cemil İşyapan'ın ani ölümü futbol camiasında büyük üzüntü yarattı...

İzmir'in tanınmış işadamlarından, Karşıyaka Çarşı'da İşyapan Kunduraları'nın (Elegan) sahibi ve Altınordu Kulubü eski başkanlarından Cemil İşyapan kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. İşyapan’ın ani vefatı futbol camiasında büyük üzüntü yarattı.  
Kalp krizi geçirerek Gazi Hastanesine getirilen ve yapılan tetkikler sonucu yoğun bakıma alınarak tedavisine devam edilen Cemil İşyapan'a durumunun kötüye gitmesi üzerine anjiyo yapıldı. Anjiyo ile tıkanık olduğu tespit edilen damarı açıldı. Ancak kalbinde daha önce takılı iki adet stend bulunan ve aynı zamanda şeker hastası olan İşyapan, geçirdiği ikinci krizi atlatamayarak yapılan yoğun müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Altınordu Kulubünde yıllarca genel kaptanlık ve başkanlığını yapan Cemil İşyapan cenazesi yarın(Çarşamba günü) Üçyol Murat Reis Camii'nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Karabağlar Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Evli ve iki çocuk babası olan Cemil İşyapan 65 yaşındaydı.

Cemil İşyapan'a ALLAH'tan rahmet, ailesi, sevenleri ve Altınordu Camiasına başsağlığı dileriz.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar’a Stevie Uluslarası İş Ödülleri’nde üç ödül
Sonraki Haber Bostanlıspor Basketbol Alt Yapı Seçmeleri yapılıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?