ANA SAYFA > ÇEVRE > Altın Yunus’a ''Yeşil Yıldız'' belgesi...

Altın Yunus’a ''Yeşil Yıldız'' belgesi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Altın Yunus’a ''Yeşil Yıldız'' belgesi...

Türkiye’nin ve Ortadoğu’nun ilk 1100 yataklı birinci sınıf tatil köyü olarak kurulan Altın Yunus’un çevreye olan duyarlılığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ‘’yeşil yıldız’’ ile belgelendirildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın sürdürülebilir turizm kapsamında; çevrenin korunması, çevre bilincinin geliştirilmesi, turistik tesislerin çevreye olan olumlu katkılarının teşvik edilmesi ve özendirilmesi amacıyla, çevreye duyarlı konaklama tesislerinin sınıflandırılması ve belgelendirilmesi uygulaması kapsamında Altın Yunus Çeşme, “Çevreye Duyarlı Konaklama Belgesi-Yeşil Yıldız”ı almaya hak kazandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nda görevli uzmanlar, Bakanlığın çevre etiketi uygulaması olan çevreye duyarlı konaklama tesisleri projesi kapsamında Altın Yunus çalışanlarına çevre duyarlılığı konusunda farkındalık yaratılması amacıyla doğanın yapısı, çevre kirliliklerinin nasıl meydana geldiği, ekolojik etkilenmeler ve tesislerde alınabilecek önlemler gibi birçok önemli konu başlığında eğitimler verdi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir’de koyun ve keçilere elektronik kimlik
Sonraki Haber Balbay: 35 İzmir 35 Proje lafta kaldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?