ANA SAYFA > SPOR > ALTAY’DA GENEL KURUL SONRASI KILIÇLAR ÇEKİLDİ…

ALTAY’DA GENEL KURUL SONRASI KILIÇLAR ÇEKİLDİ…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
ALTAY’DA GENEL KURUL SONRASI KILIÇLAR ÇEKİLDİ…

Altay'da Dr. Aslan Savaşan başkanlığındaki yönetim kurulu göreve göreve “skandal” ve “sıkıntı”larla başladı… Başkan Savaşan'ın çevik kuvvetin önlem aldığı olaylı genel kuruldaki, "Ana sponsorumuz Konya Torku" açıklamasının ardından önceki gün Konya merkezli holdingten gelen yalanlamanın ardından da kurullardaki isim değişikliklerinin yapılması camiada gerilime neden oldu.

Adeta ökılıçlar çekildi. Altay 1914 Taraftarlar Derneği, seçim süreci ve sonrasındaki olaylara karşı açıklama yaparak sert tepki gösterdi ve "Gidecekler" başlıklı başlayıp 12 madde sıralayan dernek yönetimi, açıklamayı "Kongre rezaletlerine ortak olmak istemeyenleri öncelikli olarak seçildikleri organlardan istifaya davet ediyoruz" mesajı verdi.
Altay 1914 TD yönetimi, protesto için taraftarları bugün saat 20.00'de Gaziemir Tesisleri'ne davet ederken, Yüksek Divan Kurulu ile Denetleme Kurulu'nda peşpeşe istifalar geldi.
Erdoğan Tözge, Melih Tunç Tandoğan ve Ömer Hızlıok'un yer aldığı Divan'a ismi yazılan eski başkan Niyazi Konuşmaz ile Altay Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Eren Gevgeli istifa etti. Savaşan'ı seçimde destekleyen Gevgeli ve Konuşmaz, "Hiç bir yerde yan yana beraber olmayacağımız kişilerle görev yapmayız" dedi.
Erdoğan Tözge ise, "Listeler bu değil, kongrede isimler değiştirilmiş. Hayri Yorgancıoğlu, Mehmet Mütevellioğlu, Erdal Canerler ve İrfan Türkeli’nin isimleri silinip başka isimler, üstelik de bir tane fazla isim el yazısıyla eklenmış. Ortada bir suç var. Gerekirse İl Dernekler Müdürlüğü’ne suç duyurusunda bulunacağım. Belgeler incelensin" diyerek yönetim kuruluna göz dağı verdi.

Başkan Aslan Savaşan Torku ile 700 bin TL’lik anlaşma yaptığını açıkladığı sponsorluk konusunda topu, CHP İzmir İl eski başkanı Rıfat Nalbantoğlu’na attı. Savaşan, bize "Sözlü teminat verildiği için Konya Torku'yu ana sponsor olarak açıkladık" dedi.
Buna karşılık, kongre üyesi olan Rıfat Nalbantoğlu, Konya Torku ile netleşmiş bir sonucun olmadığını belirterek, "Anadolu Birlik Holding'le 1 aydır görüşüyoruz. Ama kongre öncesi sözleşme imzalanması mümkün değil. Ben bu anlaşmayı Altay'a kazandıracağım. Yanlış anlama olduğunu sanıyorum" dedi.
Anadolu Birlik Holding (Konya Torku) 10 Haziran'da resmi internet sitesinde sponsorluk teklifi gelmediğini, Altay ile sponsorluk görüşmesi yapılmadığını, kendileri dışında gelişen bu haberlerin hayal ürünü olduğunu açıklamıştı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ÇORAPÇIOĞLU DA KARŞIYAKA ÇARŞI’YI TERK EDİYOR
Sonraki Haber DİKİLİ'DE "SUSUZ" DEĞİL, "SULU YAZ" BAŞLIYOR...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?