ANA SAYFA > SPOR > Altar Toker'den sitem dolu açıklama

Altar Toker'den sitem dolu açıklama

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Altar Toker'den sitem dolu açıklama

Bostanlıspor Basketbol takımı oluşumunun önderi Altar Toker, kişisel sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu...

Toker'in açıklaması şu şekilde;

Ne Büyük Bostanlıspor'muş, sadece ufak bir semt takımı gibi görünen bir takım içinden ne cevherler çıkardı koca bir semte. Meşhur bir lafımız vardı ''Şampiyon Bostanlı,Herşey Karşıyakamız için''. Hedefimiz şampiyonluk daha doğrusu 2.Lig'de Karşıyakamıza iyi bir pilot takım yaratmaktı. Biz Allah'a şükür istediğimizi yaptık. Dediğimiz gibi Bostanlıspor'u bu sene yeni adı ile 2.Lig'e taşıdık. Ama işin aslı hiç öyle değilmiş, yazık... İki senenin emeğine birileri enayi; birileri ise tam şeytan olmuş. ''ŞAMPIYON BOSTANLI HERŞEY KARŞIYAKAMIZ IÇIN'' Bu slogan başta ben ve Serkan Ergüven ( neden Başta Olmak üzere derseniz maddi manevi bu oluşuma kim ne yaptığımızı çok iyi biliyor) ardından enayiler ve bizleri seven, yanımızda olan Karşıyakalılarınmış.

Birde Pencereni öteki tarafı var ki bence de en güzel tarafına bakalım. Bostanlı'nın yönetimsel tarafına... Sayın Ali Erten'i Karşıyaka Spor Kulübü Başkanlığı'na; Sayın Cengiz Bakır'ı Ikinci Başkanlığa; Sayın Osman Kırkpınar'ı Futbol Şübe Başkanlığına; ilk hocamız Engin Gençoğlu'nu laik olduğu yer olan Pınar Karşıyaka'nın yardımcı antrenörlüğü görevine; Sayın Mutlu Altuğ, Mustafa Celep ve Serdar Parıldar'ı da unutmamak lazım. Kaybeden taraf oldukları için kongrede kaybeden tarafa hiçbir lafım yok... NE OLDU ABILER YAŞASIN BOSTANLI EN BÜYÜK KARŞIYAKA YALAN MI OLDU? O kibar konuşmalar YALAN MI oldu? Herkes rollerini iyi oynayıp hedeflerine ulaştı mı?

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediyesi İzmir Fuarı'na iddialı katılıyor…
Sonraki Haber Karşıyaka-Şanlıurfaspor maçı öncesi bomba paniği!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?