ANA SAYFA > SPOR > Altar Toker: KSK kimsenin oyuncağı değildir...

Altar Toker: KSK kimsenin oyuncağı değildir...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Altar Toker: KSK kimsenin oyuncağı değildir...

Karşıyaka Spor Kulübü tribün liderlerinden, işadamı Altar Toker, yaptığı açıklamada seçim öncesi KSK'nin seçim malzemesi yapılmaması gerektiğini vurgulayıp, açıklama yaptı.

Atar Toker'in KARŞIYAKA HABER'e de yolladığı açıklaması şöyle:

"Her lafı “Karşıyakalıyım” ; her lafında “ Karşıyaka’da doğdum; her lafında “ Karşıyaka için bunu yaptım, Karşıyaka’dan başka ağzına hiçbir kelime almayan; işi gücü çıkar ve menfaati için çok iyi insanları kullanan sayın İyi Parti Karşıyaka Belediye Başkan adayı Mehmet Yıldırım’a bir soru sormak istiyorum.
Fünalinde seçim sloganı Karşıyaka Spor Kulübü’nü bağlayan “Karşıyaka Aşk Bir Kara Sevda” sloganını kullanan bir belediye başkan adayısınız. Daha doğrusu herşeyinde Karşıyaka Spor Kulübü’nü kullanıyorsunuz.  Size açık bir davet: Tarihimizde benim ve tüm camiamızın  bir kara leke olarak gördüğümüz Ali Erten başkanlığındaki çöküş zamanımızın  mimari olan yönetim kurulundaki görevinizden başka Karşıyaka ile hiçbir türlü bizlerin görmediği; sadece nerede bir sokak eylemi,  nerede bir propaganda varsa orada gördüğümüz Sayın Mehmet Yıldırım’ı ben ve Karşıyaka camiası son dört yıldır hangi bir maçta ki buna futbol, basketbol, voleybol hatta ve hatta amatör küme maçları bile dahil olmak üzere hiçbiryerde görmedik . (Siz son dört yılda bana bir tane maçta fotoğrafınızı gösterin; size söylediğim bütün laflar için bütün camianın önünde sizden özür dileyeceğim. Hatta bu isimlere bir iki tane isim daha ilave edeceğim ama sizin eğer herhangi bir maçtaki resminizi görürsem onlardanda feragat edeceğim.)
Benim derdim kimseyi LEKELEMEK değil; herkesin her şeyi doğru bilmesidir.
Bana ve Karşıyaka camiasına bunu açıklamak zorundasınız.
Çünkü siz ve müritleriniz; Facebook ve sosyal medya Karşıyakalısısınız!.
Çünkü biz sizi ve müritlerinizi hiçbir maçta görmedik.
Ya siz nasıl olurda herşeyi Karşıyaka Spor Kulübü’ne bağlarsınız?
Size bu hakkı kim veriyor?
Karşıyaka Spor Kulübü kimsenin oyuncağı değildir!.
Şimdi şunu herkes çok iyi bilmelidir ki burada bir siyasi savaş aslında yok!.
Ak Parti  Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Sayın Ayda Maç bile hiçbiryerde, hiçbir mecliste, hiçbir ortamda ne karalama ne bir eleştiri yapmıyor; bırakın yapmayı yaptırtmıyor bile!
Şimdi size bir şey daha sormak istiyorum çünkü siz ve sizin çevrenizdeki insanların tek amacı çıkarları uğruna bir yer edinmektir!. Ya ayıptır günahtır..
Sizin şu anki belediye başkan adayı olduğunuz parti ile ittifak olduğu partiyi biliyorsunuz değil mi?
Türkiye Cumhuriyeti’nde yüzdeye vurduğun zaman ittifak olduğunuz partinin Türkiye Cumhuriyeti’nde en yüksek oy aldıgı  ilk üç semtten bir tanesidir Karşıyaka!
Siz bu semtte hala neyin savaşındasınız?
Siz kimsiniz?
Karşıyaka Spor Kulübü’nü kullanamazsınız!
Siz Karşıyaka Spor Kulübü’nün ismini ağzınıza  alamazsınız!
Şimdi bu lafım size ve tüm müritlerinize geçerlidir. Bizi çok iyi dinleyin.
Biz  Karşıyakamızın neferleriyiz ama hayatımız boyunca satılık,kişiliksiz, haysiyetsiz bir delikanlı olarak bu semtte yaşamadık! Duydunuz mu? Biz istesek bu semte %70’e yakın oy alan Cumhuriyet Halk Partisi adayına açık açık destek oluruz!.
Çıkarımızı, menfaatimizi düşünürsek biz Karşıyaka tribünleri olarak; Karşıyaka’nın semt ağabeyleri olarak hiçbir siyasi partiye destek amaçlı bir açıklama yapmadık!.
Çünkü bize yakışanda bu!.
Biz  Karşıyaka’nın neferleriyiz, delikanlılarıyız!.
Bizler birbirimizi çok çok iyi biliyoruz!.
Bu semt size ağır gelir Sayın Mehmet Yıldırım..!"

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP Genel Başkan Yardımcısı KSK'yi ziyaret etti
Sonraki Haber Mehmet Kayacı vefat etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?