ANA SAYFA > GÜNDEM > ALTAR TOKER KAMUOYUNUN AYDINLATILMASINI İSTİYOR

ALTAR TOKER KAMUOYUNUN AYDINLATILMASINI İSTİYOR

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
ALTAR TOKER KAMUOYUNUN AYDINLATILMASINI İSTİYOR

Karşıyaka'nın tanınmış simalarında Altar Toker, son günlerde yaşanan stat tartışmalarına ilişkin kişisel facebook hesabından bir açıklama yaptı.

İşte o açıklama;


" Sevgili Karşıyakalı dostlarım, Değerli Belediye ve Kulüp Başkanımı bir konuda Kamuoyunu aydınlatması istiyorum. Karşıyaka Stadının kamulaştırma bedeli olarak Bakanlık en geç bir ay içerisinde Karşıyaka Belediyesine yaklaşık 9 Milyon TL. Para aktaracaktır. Böyle bir para yoktu. 1950'lerden kalan kadasturo yolundan dolayı hiç hakkı yokken,1 metrekare bile yeri yokken Karşıyaka Belediyesi şu anki Karşıyaka Stadı'nın içinde bir kısmından yol geçmesinden dolayı; Devlet tarafından belediyemize piyongo vurmuştur. (bu piyangoda Karşıyaka taraftarlarının semtlerine stat ısrarlarından dolayı olmuştur) yaklaşık yukarıda belirttiğim para kadar .

Devlet buraya stat yapmamız için bize 60 milyon TL ve belediyeyede kadasturodan dolayı 9 milyon TL kaynak yaratmıştır. (bunuda unutmayalım biz stadımızı yapamazsak devletin bize verdiği parayı alamayacaz ama Karşıyaka Belediyesi her ne olursa olsun 9 milyon TL yi kasasına koyacaktır)

Ama unutmayalım bunu iki veya üç sene sonra burası stat olmadığı takdirde devlet tarafından kime peş keş çektirelecek, hangi mütahit peşkeş çektirilecek, kimler bu işlerden zengin olacak?

Tek sorun trafik ise bizim stadımızın yapılmasını istiyoruz. Trafik problemi çözüleseye kadar da her maçımızı İzmir'in neresinde olursa olsun oynamaya hazırız .

BU KONUYU DEĞERLİ BELEDİYE BAŞKANIMIZ HÜSEYİN MUTLU AKPINAR VE KARŞIYAKA SPOR KULÜBÜ BAŞKANIMIZ FATİH DİNİZ'İN KAMUOYUNU BİLGİLENDİRMESİNİ İSTİYORUZ !!

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber AVNİ ERBOY YAZIYOR
Sonraki Haber DİKİLİ SAHİLLERİ EMİN ELLERDE

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?