ANA SAYFA > SPOR > Alptekin, ASKF Başkanı Muhtar'ı ziyaret etti

Alptekin, ASKF Başkanı Muhtar'ı ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Alptekin, ASKF Başkanı  Muhtar'ı ziyaret etti

Karşıyaka Belediyesi Başkan Yardımcısı Berkhan Alptekin ile Karşıyaka Belediyesi Spor İşleri Müdürü Cenk Karslı, İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) ziyaret etti.

İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun Halkapınar Spor Kompleksinde yeni hizmete giren ASKF idari binasında İzmir ASKF Başkanı Efkan Muhtar’la bir araya gelen Berkhan Alptekin ve Cenk Karslı, ASKF Hizmet Binasının İzmir amatör spor kulüplerine hayırlı olmasını dileyip, Efkan Muhtar'dan çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.
Başkan yardımcısı Berkhan Alptekin, Muhtar'a Karşıyaka Spor Kulübü'nün futbol takımı formasını hediye etti. 
İzmir ASKF Başkanı Efkan Muhtar, ziyaretten son derece mutlu olduğunu ve Karşıyaka'nın kendisinde ayrı bir yeri bulunduğunu ifade ederek, Karşıyaka Belediyesi ile iş birlikteliğini her geçen gün daha da arttıracaklarını söyledi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KELEBEK LOJİSTİK Kıbrıs, Danimarka ve İsviçre'ye nakliye hizmetimiz başladı!
Sonraki Haber Kanarya severlerin yeni yıl buluşması…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?