ANA SAYFA > SPOR > Alpan Holding, Bostanlıspor ile sağlık için el ele verdi

Alpan Holding, Bostanlıspor ile sağlık için el ele verdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Alpan Holding, Bostanlıspor ile sağlık için el ele verdi

Korona Virüs (Covid-19) salgını sırasında sağlık ve kamu kuruluşlarına 14 ton dezenfektan ve temizlik ürünleri bağışlayan ve haklı olarak alkış alan Karşıyaka’nın gururu olan Alpan Holding bu kez de Bostanlıspor’un alt yapı sporcularının tamamını tüm antrenman ve maçlarında koruma kararı aldı.

Alpan Holding, Bostanlıspor’un futbol, basketbol, jimnastik, masa tenisi, kick boks, atletizm, muay thai, halk oyunları, tenis, bisiklet, oryantring, dart, boks branşlarının alt yapı sporcularının antrenmanlar sırasında takacakları maskeler başta olmak üzere sürekli kullanacakları dezenfektanlar ile antrenman salonları, soyunma odaları, tuvalet ve duş gibi kullanılan yerlerin temizlik ve dezenfektan edilmesini gönüllü olarak üstlendi.
Alpan Holding patronu Volkan Kılıçaslan,  “Bostanlıspor ile bir gönül bağımız var. Sponsorluk konusunda hem fikir olduk. Başkan Avni Erboy ile ortak proje üretiyoruz. İlk etapta kulübün tüm temizlik ürünlerini karşılayacağımız gibi, özellikle alt yapı sporcularının üzerine titreyeceğiz. Onların sağlıklı spor yapmaları için elimizden gelenden fazlasını yapacağız. Maskeleri, dezenfektanları karşılayıp, spor alanlarını tertemiz yapacağız. Çalışma öncesi ve çalışma sonrası ekiplerimiz o alanları temizleyecek. Dezenfekte edecek. Yarışmacı takımlarımız da aynı şekilde uygulamadan yararlanacak. Bostanlıspor’un daha sağlıklı spor yapabilmesi için yönetimle el ele verdik. Artık Bostanlıspor bizim kulübümüz. Sporcular bizim çocuklarımız. Her şey onların sağlıklı geleceği için” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Halk Eğitimi Müdürlüğü Mehteran Takımı Kuruyor…
Sonraki Haber Karşıyaka'da maske takılması zorunlu...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?