ANA SAYFA > ÇEVRE > Aliağa ve Menderes'te çıkan yangınlar kontrol altına alındı

Aliağa ve Menderes'te çıkan yangınlar kontrol altına alındı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Aliağa ve Menderes'te çıkan yangınlar kontrol altına alındı

Aliağa'da çıkan orman yangını, ekiplerin havadan ve karadan müdahalesiyle kontrol altına alındı. Menderes ilçesinde çıkan orman yangını ise ekiplerin çalışması sonucu 11. saatte kontrol altına alındı.

Alınan bilgiye göre, Çaltıdere Mahallesi'nde saat 13.45'te çıkan orman yangınına, İzmir Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 5 uçak, 6 helikopter 21 arazöz ve çok sayıda yangın söndürme ekibi müdahale etti. Ekiplerin havadan ve karadan müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı. Çalışmaları yerinde inceleyen İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, "Aliağa'daki orman yangınında 15 kadar kişinin dumandan etkilendiğini ve durumlarının iyi olduğunu" bildirmişti.

Menderes'te çıkan orman yangını ise ekiplerin çalışması sonucu 11. saatte kontrol altına alındı.Alınan bilgiye göre, Oğlananası Mahallesi'nde dün saat 14.00'te başlayan orman yangınına, havanın kararmasının ardından müdahale, karadan devam etti.Ekiplerin yoğun çalışmaları sonucu yangın 11 saat sonra kontrol altına alındı.Bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor.Oğlananası Mahallesi'nde dün saat 14.00'de başlayan orman yangınına, İzmir Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 3 uçak, 8 helikopter 31 arazöz ve çok sayıda yangın söndürme ekibi müdahale etmiş, yangına müdahale sırasında yaralanan 4 İzmir Orman Bölge Müdürlüğü personeli Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı.Personellerden 2'si taburcu edilirken, 2 kişinin ise tedavisi devam ediyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'dan golcü transferi
Sonraki Haber Meteoroloji uyardı: Mümkünse dışarı çıkmayın

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?