ANA SAYFA > GÜNDEM > Ali Ulvi Kiremitçiler’in adı parka verildi

Ali Ulvi Kiremitçiler’in adı parka verildi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ali Ulvi Kiremitçiler’in adı parka verildi

Karşıyaka Spor Kulübü’nün eski başkanlarından Ali Ulvi Kiremitçile adı 14. ölüm yıl dönümünde Yalı Mahallesi’ndeki parka verildi.

Babasının yazdığı şiiri okuyarak sevgi ve hasretini dile getiren kızı İdil Kiremitçiler Paşabeyoğlu “Biz babamın Karşıyaka sevgisi ve şiirleri ile büyüdük. Böyle bir günde sizlerle olmak çok anlamlı. Değerli Başkanımıza, büyüklerime teşekkür ediyorum. Babamızın ismini burada yaşatmak; yüreğimizin dışında onu burada görmek çok güzel” dedi. 
Törene, Ali Ulvi Kiremitçiler’in ailesiyle birlikte; CHP Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Gürsel Erol, CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Murat Serdar Koç, Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, KSK’nin eski futbolcuları Ekrem Güçsav, Erdinç Ersarıoğlu, Günay Üçer, Gazeteci, Yazar Okan Yüksel ve Sancar Maruflu, Gazeteci Gürkan Ertaç, Yalı Mahalle Muhtarı Ahmet Şentürk davetli olarak katıldı.
İzmir’i Sevenler Platformu Başkanı Sancar Maruflu “Ali Ulvi Kiremitçiler duygusal, vefakar, fedakar ve tabi ki cefakar bir adamdı. Kendi yaşamı ile ilgili hiçbir şey kaybetmemiş, ama kulübü uğruna çok şey kaybetmiştir. Ama hiçbir zaman da pişmanlık duymamıştır. O muhteşem insanlardan oluşan bir kadro kurmuştu. O bir hayat adamıydı, yaşamı çok severdi” diye konuştu. 
68’liler platformu başkanı , gazeteci, şair yazar Okan Yüksel de konuşmasında şunları kaydetti: “Ali Ulvi Kiremitçiler Başkanımız, yürek dolusu sunumlarda bulundu Karşıyaka’ya ve Karşıyaka Spor Kulübü’ne… Nazım Hikmet, ‘Kesemde yoktu, yüreğimden verdim’ der… Ali Ulvi Kiremitçiler hem kesesinden verdi, hem yüreğinden verdi… Kesesinden verdiklerini kimse bilmedi ama yüreğinden verdiklerini 50 yıldır biz biliyoruz. Her insan ölür ama bazı insanlar vardır ki öldükten sonra da yaşarlar. Onlar için ölüm son söz değil, yorgunluk gidermektir sadece. Ali Ulvi Kiremitçiler Başkanımız da yorgunluk gideriyor. Ona buradan selamlarımı iletiyorum, ‘Merhaba’ diyorum.” 
Törende, Karşıyaka’nın eski kalecilerinden Ekrem Güçsav, Yalı Mahalle Muhtarı Ahmet Şentürk de birer konuşma yaptı. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sağlıklı Kentler Birliği Karşıyaka'da toplandı
Sonraki Haber Bostanlıspor teniste de iddialı…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?