ANA SAYFA > SPOR > Ali Say yeniden Karşıyaka'da...

Ali Say yeniden Karşıyaka'da...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ali Say yeniden Karşıyaka'da...

Ara transfer çalışmalarına başlayan Karşıyaka eski oyuncusu Ali Say ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Yeniden Karşıyaka'ya dönen Ali Say "Profesyonelliğe adım attığım kulübüme dönmekten ve bu formayı giyecek olmaktan dolayı çok mutluyum. Transferimin noktalanmasında başta Başkanımız Turgay Büyükkarcı olmak üzere tüm teknik kadromuza teşekkür ederim. İnsallah, sezon boyunca performansımı en üst düzeyde tutarak taraftarımızın beklentisini karşılayacağım ve takımın bir parçası olarak hedeflediğimiz şampiyonluğu taraftarımıza tattırcağız" açıklamasında bulundu.

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı ise transfer ile ilgili "Ali'nin kadromuza olumlu anlamda büyük katkı salayacağını biliyorum. Ne kadar yetenekli olduğunu tüm Karşıyakalılar daha önce gördü. Umuyorum ki, daha uzun yıllar kulübümüze hizmet edecektir" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber İstifa eden başkan İldeniz, adaylığını resmen açıkladı
Sonraki Haber Karabağlar'da can dostlara kesintisiz hizmet

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?