ANA SAYFA > SPOR > Ali Erten: Hesaplar denetlensin…

Ali Erten: Hesaplar denetlensin…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ali Erten: Hesaplar denetlensin…

Karşıyaka Spor Kulübü'nde başkan Fatih Diniz'den önce bu görevde bulunan Ali Erten, son kongrede kulüp hesaplarının uluslararası bir bağımsız denetim şirketine incelettirilmesi tekliflerinin hala geçerli olduğunu bildirdi.

Erten, eski yönetim kurulu üyelerinden Cengiz Bakır, Lütfi Kılıç, Mehmet Yıldırım, Cüneyt Başak, Osman Kırkpınar ve Hakan Düzdemir'in de imzaları yer aldığı yazılı açıklamasında, kulübün mali hesapları üzerinde yalan, yanlış ve son derece bilgisizce çeşitli spekülasyonlar yapıldığını belirtti. Kulübün mevcut borç yükünün son 10 yılın hesapsız, kontrolsüz ve denetimsiz harcamalarının ürünü olduğunu bildiren Erten, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
"Hal böyleyken sadece 7 ay görev yapan bir önceki yönetim kurulumuz, her türlü insaf boyutlarını aşarak, sanki bütün borçlardan sorumluymuş gibi algı yaratılmaya çalışılmaktadır. Oysa dönemimizde kulüp borçlarımız, son 10 yılda ilk kez aşağıya çekilmiş, Karşıyaka Spor Kulübü'nün her kuruşuna özenle sahip çıkılmıştır. Bizden sonraki 4 aylık süreçte borcun nerelere geldiğini de hep birlikte göreceğiz. 29 Aralık 2015'teki kongrede, kendi dönemimiz dâhil olmak üzere en az 5 yıl geriye giderek, bütün kulüp hesaplarının uluslararası bir bağımsız denetim şirketine incelettirilmesi teklifinde bulunmuştuk. Ancak kabul görmemişti. Bu teklifimiz bugün için de aynen geçerlidir."
Erten, 14-15 Mayıs'ta yapılacak olağanüstü genel kurulda bu doğrultuda bir karar alınmasının şart olduğunu savunarak, "Görelim bakalım bu borçlar nasıl oluşmuş, kimler, neler yapmış, bugünlere nasıl gelinmiş. Her Karşıyakalı bunu öğrenme hakkına sahiptir. Genel kurulu ve divan kurulunu bu konuda gereğini yapmaya davet ediyoruz. Böylece, spekülasyon, yalan ve mesnetsiz haberlere genel kurulca gereken cevap verilmiş olacaktır."

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Akpınar, makam odasını Alaybey’e taşıdı
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka farkı attı, çeyrek final biletini kaptı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?