ANA SAYFA > SPOR > Ali Erten, Erdal Acar ile buluştu...

Ali Erten, Erdal Acar ile buluştu...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ali Erten, Erdal Acar ile buluştu...

Karşıyaka Spor Kulübü'nün başkan adayı Ali Erten, seçim öncesi kendisine destek açıklaması yapan İstanbullu iş adamı Erdal Acar'la buluştu.

Buluşmada Karşıyaka Spor Kulübü'nün eski yöneticilerinden Nazım Torbaoğlu da yer aldı. Torbaoğlu ve Erten'le görüşmek için İzmir'e gelen Acar, Swissotel Büyük Efes'teki buluşmada, seçim öncesi ve sonrasında maddi-manevi Erten'in yanında olacağını söyledi. Kongrenin ardından ilk iş olarak kulübün şu an için 1 milyon 200 bin TL tutan transfer yasağının kaldırılması için karşılıksız kaynak vereceğini söyleyen Erdal Acar, 21 Mayıs'taki seçimde de Karşıyaka'da olacağını belirtti.
Geçen hafta Karşıyaka'nın Süper Lig'e çıkması için her türlü desteği sağlayacağını açıklayarak gündeme oturan Erdal Acar, eski milli futbolcular Recep Çetin ve Ogün Temizkanoğlu'na yeşil kırmızılı ekibin maçlarını izletiyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 1912 Zühtü Işıl Spor Salonu açıldı...
Sonraki Haber Tay Park'ta Bolluk Bereket Festivali renkli geçti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?