ANA SAYFA > GÜNDEM > Ali Engin'den Karşıyaka Spor Kulübü'ne ziyaret

Ali Engin'den Karşıyaka Spor Kulübü'ne ziyaret

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ali Engin'den Karşıyaka Spor Kulübü'ne ziyaret

Karşıyaka Spor Kulübünü Ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi İzmir eski il başkanı ve İzmir ikinci bölge milletvekili aday adayı Ali Engin, Başkan Mehmet Fatih Diniz ve yönetim kurulu üyeleriyle Karşıyaka Spor Kulübü tesislerinde bir araya geldi.

Başkan Diniz yaptığı konuşmada: “ Sizi burada ağırlamaktan son derece mutluluk duyuyorum. Geçmiş yönetimlerde kulübümüze hizmet veren birinin şimdi daha anlamlı daha büyük bir görev üstlenmesi bizi çok memnun ediyor. Karşıyaka Spor Kulübü Yönetimi olarak çıkmış olduğunuz bu yolda sonsuz başarılar dilerim. ” dedi.

Karşıya Spor Kulübü olarak Ali Engin’e desteklerini ileten Diniz son günlerde konuşulan stat konusunu diler getirdi.

Karşıyaka’nın dinamik bir kent olduğunu anlatan Engin, kulüp başkanı ve yönetime gösterdikleri hoşgörüden dolayı teşekkür ettikten sonra merak edilen stat konusunu şu sözleriyle açıkladı: “ Karşıyaka’ya stat yapılsın istiyorum bunun için elimden geleni yapacağım.  Aziz Başkanın stat için yer gösterdiği Çiğli bence herkes için güzel bir gelişmedir. Uzlaşma olduğu sürece her şeyin aşılacağına eminim. Burası çok büyük bir kent. Karşıyaka Spor Kulübüne yeni taraftarlar,  yeni yatırımlar kazandırarak kulübün daha da çok güçleneceğine inanıyorum”

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı ve yönetimine göstermiş oldukları nezaketten dolay teşekkür eden Engin, ligin ikinci yarısı için tüm camiaya başarılar diledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da yarın elektrik kesintisi var
Sonraki Haber "Abim Geldi" Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu'nda

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?