ANA SAYFA > SPOR > Ali Engin’den İZVAK için Karşıyakalı adaya açık destek

Ali Engin’den İZVAK için Karşıyakalı adaya açık destek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ali Engin’den İZVAK için Karşıyakalı adaya açık destek

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı’nın (İZVAK) mart ayında yapılması planlanan yönetim kurulu seçimi öncesi İZVAK Dinamik Grup’u Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin’i makamında ağırladı.

Ziyarete İZVAK başkanlığına aday olan Karşıyaka Spor Kulübü Sicil Kurulu Başkanı, İzmirli iş insanı ve Küçük Kulüp Derneği Başkanı Emre Sarıgedik ve yönetim kurulu aday üyeleri katıldı.
İZVAK Dinamik Grup’un nazik ziyareti için kendilerine teşekkür eden Engin, “İZVAK Dinamik Grup, gerçekten ismi gibi genç ve dinamik. Bu grubun gençlerin önünü açacağına, onlara fırsat vereceğine ve İzmir'imizin sporuna büyük değer katacağına inanıyorum. Ben de onlara destek sözü veriyorum” şeklinde konuştu. 
Sarıgedik ise, “Sayın Başkanımız Ali Engin’e bizleri makamında ağırladığı için çok teşekkür ediyorum. İzmir adına umut vadeden bir toplantı gerçekleştirdik. Hep birlikte İzmir için çalışmaya devam Kimsenin şüphesi olmasın biz herkesi kucaklamak için geliyoruz. İzmir’in sporun iklimine ilkbaharı yaşatacağız” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka, Kuşadası'nda kampa girecek
Sonraki Haber Karşıyaka'da kaleci Erdoğan güven veriyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?