ANA SAYFA > İZMİR > Ali Engin tam gaz

Ali Engin tam gaz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ali Engin tam gaz

CHP İzmir ikinci bölge milletvekili aday adayı Ali Engin, çalışmalarına yoğun bir tempoyla devam ediyor.

Seçimler öncesi ziyaretlerini sıklaştıran Engin, sabah saatlerinde CHP Kemalpaşa İlçe Başkanlığına geçerek burada birçok dernek ve partili ile temaslarda bulundu.

“Bize dokunan aday olsun”

Kemalpaşa Atatürkçü Düşünce Derneği’nin (ADD) misafiri olan Ali Engin, Başkan İbrahim Kasap ve diğer üyeler tarafından coşkulu bir şekilde karşılandı. Engin’in ziyaretinden oldukça mutlu olan dernek üyeleri hem partiye hem de Ali Engin’e destek sözü verdi.  Başkan İbrahim Kasap, ön seçimi savunduklarını söylerken Halka dokunabilen, halkı tanıyan adaylar ve vekiller istediklerini açıkladılar.  Atatürk’ün düşüncelerini ve ilkelerini yaşatan derneklerin önemine değinen Ali Engin, “ CHP’li olarak Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyeti korumak için çalışmaya devam edeceğim. Demokrasi içinde kazanmak ve kaybetmekte var. Demokratik hakkımız olan ön seçimimin yapılacağına inanıyorum. Halkımızın kendi istediği adayları seçmesi demokrasinin sürdürülebilir olması için çok önemlidir. Partiye ve binlerce CHP üyesine güvenmek mecburiyetindeyim. Her koşulda partim için elimden geleni yapacağım.”

“Her kesimin desteği lazım”

Gün içerisinde Kemalpaşa’da bulunan Artvinliler ve Erzurumlular Derneklerin yanı sıra Ziraat Odasını da ziyaret eden Ali Engin,  yapmış olduğu çalışmalardan bahsederek her kesimin desteğine ihtiyaçları olduğunu söyledi. Bölgenin sorunlarını ve isteklerini yakından takip ettiğini belirten Ali Engin, dernek ve oda başkanları tarafından hem İzmir hem de Kemalpaşa için çok önemli bir şans olarak görüldü.  

“Yeni bir dönem olsun”

Programını Kemalpaşa İlçe Başkanlığında yaptığı toplantı ile sonlandıran Ali Engin, burada partililer ile buluştu. Yeni bir Türkiye için, yeni bir dönem için birlik ve beraberlik çağrısının yapıldığı toplantıda Engin şunları söyledi, “ Partimizin tüm çalışmaları yeni bir dönem içindir. Hükümetin bizlere dayatmış olduğu özgürlüğü, eşitliği ve adaleti kabul etmiyoruz. Bizler herkesin eşit olduğu, ekonomik anlamda rahatlamış bir toplum yaratacağız. Birçok konuda olduğu gibi tarımda da dışa bağımlı hale geldik. Halkımız bize görev verirse Türkiye tekrardan üreten ve çalışan bir toplum olacaktır.  Ekonomik eşitsizliğe karşı mücadele etmeye devam edip her kesimin refah içerisinde yaşamasını sağlayacağız.”

Ziyaretlerinden arta kalan zamanlarda halkla birlikte olan Ali Engin, gördüğü ilgiden ve destekten oldukça mutluydu. Halkın da demokrasi için ön seçimden yana olmasını umut verici bulan Engin, her ne olursa olsun Partisi için çalışmaya devam edeceğini söyledi. 

Mustafa Güçlü  “İthal aday istemiyoruz”

Öte yandan Kemalpaşa dönüşü, Ege Sanayici ve İş Adamları Derneği (ESİAD) Başkanı Mustafa Güçlü ile bir araya gelerek birçok konuda görüş alışverişinde bulunan Ali Engin, ESİAD gibi güçlü bir derneği desteğinin çok önemli olduğunu belirtti. İzmir’in siyasi açıdan çok arzu edilen bir bölge olduğunu söyleyen Başkan Mustafa Güçlü, “Ülke olarak ezber bozmamız gereken bir döneme girdik. Bizler ithal adayları istemiyoruz. Bizleri iyi tanıyan, iyi bilen insanların aday olmasını arzu ediyoruz.” Dedi.

Ayrıca Ali Engin’in adaylığını değerlendiren Başkan çok mutlu olduğunu ifade ederek il başkanlığı döneminde parti içerisinde sağladığı huzuru, birlikteliği devam ettireceğine inandığını belirtti.  İzmir’in çok hızlı büyüyen bir kent olduğunu anlatan Engin, yeni yatırımların teşvikte öncelikli kent olan Manisa’ya değil de İzmir’e yapılmasını sağlayacaklarını söyleyerek, kente ekonomik anlamda yeni bir soluk katacaklarını belirti.  Ali Engin desteklerinden ötürü ESİAD ailesine teşekkür etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Geleceğin şampiyonları Karşıyaka’da yetişiyor
Sonraki Haber İzmir'de banka soygunu girişimi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?