ANA SAYFA > ÇEVRE > Alaybey Tersane'de ağaçların kesilmesi tepki yarattı

Alaybey Tersane'de ağaçların kesilmesi tepki yarattı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Alaybey Tersane'de ağaçların kesilmesi tepki yarattı

Karşıyaka Alaybey Tersane Sahilinde kesintisiz "İzmir-Sasalı bisiklet yolu" için ağaçların kesilmesine Karşıyakalılar büyük tepki gösterdi.

Karşıyakalı vatandaşların da ağaç kesimlerine tepkisi gecikmedi. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’a ulaştıklarını söyleyen vatandaşlar, “Ağaç kesimleri Büyükşehir Belediyesi emriyle yapılıyor. Acilen durdurulmasını istiyoruz. Gezi ruhunu seçim malzemesi yapan aday adaylarını da acil muhalefete çağırıyoruz” ifadelerini kullandı.
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin proje kapsamında Alaybey Tersane sahildeki ağaçları, bisiklet yolu yapmak gerekçesi ile kesilmesini doğrulayan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Sahildeki bisiklet yolumuzu Alaybey Tersane’ye kadar uzatmak amacıyla Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılan bir çalışmadır. Büyük bir ağaç kesim işlemi yok. Biz bir ağaç sökersek 10 ağaç dikeriz. Kimsenin endişesi olmasın” dedi.
Alınan bilgilere göre 6 çam ağacı 4 zakkum ağacının kesildi. Vatandaşın tepkisi ve cumartesi tatili nedeniyle çalışmalar durduruldu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka'nın yıldızı Egemen Amerika'ya mı gidiyor?
Sonraki Haber Sürekli, Akpınar'a soruyor: Stat için neden mahkemeye gittiniz?

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?