ANA SAYFA > EKONOMİ > Alaçatı ismi Boat Düsseldorf Fuarı'nda

Alaçatı ismi Boat Düsseldorf Fuarı'nda

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Alaçatı ismi Boat Düsseldorf Fuarı'nda

İMEAK DTO İzmir Şubesi; su sporları, yatçılık ve tekne alanında dünyanın en prestijli fuarlarından biri olarak kabul edilen “Boot Düsseldorf 2015 Fuarı”na, Alaçatı’da bulunan sörf okulları ile birlikte katılıyor.

İMEAK DTO İzmir Şubesi yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, 17-25 Ocak tarihleri arasında Almanya’nın Düsseldorf kentinde gerçekleşecek fuara birlikte katılacakları sörf okulları ile deniz turizminin tanıtımını yapacaklarını söyledi.

Merkez yönetim kurulu kararıyla fuarda bu yıl Türkiye’yi İMEAK DTO İzmir Şubesi ile Antalya Şubesi’nin tanıtmasına karar verildiğini vurgulayan Öztürk, “Amacımız; bu alanda ülkemizde ve bölgemizde var olan potansiyeli en iyi şekilde tanıtabilmek. Fuarda standın ismi ise Alaçatı olacak. Alaçatı’daki sörf turizminin ve bu alanda yeni potansiyel olabilecek bölgelerin de tanıtımı gerçekleştirilecek. İkili görüşmelerin yapılabileceği fuarın, yeni yatırımlar ve pazarlama olanaklarına katkı sağlayacağına inanıyorum” diye konuştu.  

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da elektrik kesintisi
Sonraki Haber Karşıyaka’ya dev Nazım Hikmet heykeli

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?