ANA SAYFA > İZMİR > AKP'li Doğan yine Kocaoğlu'na yüklendi

AKP'li Doğan yine Kocaoğlu'na yüklendi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
AKP'li Doğan yine Kocaoğlu'na yüklendi

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan yıllardır teleferik özlemi çeken İzmirlilerin ilk günden arıza yapan sistemle heveslerinin kursaklarında kaldığını belirterek acilen önlem alınması gerektiğini vurguladı.

AK Parti Grup Başkanvekili Doğan, yıllardır süren yenileme çalışmalarının ardından Balçova Teleferik tesislerinde İzmir Büyükşehir Belediyesi bürokratları ve yurtdışından gelen mühendislerin gözetiminde aylardır deneme seferlerinin yapılmakta olduğuna dikkat çekerek, “Deneme seferleri bitti teleferik hizmete girdi ve saatler sonra yolda kaldı. Şimdi İzmirli hemşerilerimiz teleferiği gönül rahatlığıyla nasıl kullanacak. İlk günden yolda kalan bir sistem ileride daha büyük arızalar yaşatır mı diye endişeleniyoruz. Bunun için ‘Yine Yeniden Teleferik’ sloganıyla teleferiği açan İzmir Büyükşehir Belediyesi konuyla ilgili acilen önlem almaya çağırıyoruz. Bizim en büyük servetimiz İzmirli hemşerilerimizdir. Onları yıllardır teleferikten mahrum edildi. Şimdi de yarım yamalak ” dedi.

Her projeleri yarım yamalak

Büyükşehir Belediyesi’nin her projede olduğu gibi teleferik tesislerinde de sınıfta kaldığını vurgulayan Doğan şunları söyledi: “On kilometrelik Üçyol – Üçkuyular Metro hattı 10 senede tamamlandı, İzmir Fuarı 11 yılda yarım yamalak hizmete girdi, Balçova Teleferiğinde de 8 yıl gibi uzun bir zaman yenileme çalışması sürdü. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kocaoğlu artık bunu alışkanlık haline getirmiştir. Biz ne yaparsak yapalım, ne kadar sürerse sürsün İzmir halkı bize oy verecektir mantığı eskide kalmıştır. Artık kıymetli hemşerilerimiz neyin yapılıp yapılmadığını biliyor. İzmir’deki beceriksiz ve basiretsiz belediyecilik anlayışının en büyük göstergesi yıllar süren ve tamamlanamayan projeleridir.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlı Vapur İskelesi’ne “Kırmızı Bayrak”…
Sonraki Haber Karşıyakalı eski yüzücünün ölümü üzüntü yarattı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?