ANA SAYFA > GÜNDEM > Akpınar:''Benim arkamda yürekli Karşıyakalılar var''

Akpınar:''Benim arkamda yürekli Karşıyakalılar var''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Akpınar:''Benim arkamda yürekli Karşıyakalılar var''

Bostanlı’daki Mor Parkın adının Ufuk Sarıca parkı olarak değiştirilmesi sebebiyle yapılan törende konuşan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, belediyenin eğitim yatırımlarını denetlemek isteyen Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ateş püskürdü.

Karşıyaka’nın daha iyi bir noktaya gelebilmesi için çalıştıklarını belirten Akpınar “Belediye Başkanı olduğumdan beri, Karşıyaka’yı bir marka kent halinde daha da yükselterek görevimi yerine getirmek için çalışıyorum. Ben sizler için çalışıyorum. Avrupa diplomasıyla, 12 Yıldız Şehir ve Aktif Şehir ünvanlarıyla artık Karşıyaka'da bambaşka bir kent algısı oluşturmaya başladı. Ben söz verdim o sözümü yerine getiriyorum. Kimileri konuşabilir. Oturur 10 metrekarelik bir odanın içinde kendi kendilerine konuşurlar. Çünkü onlar bir köpük, onlar bir su değil. Fırtına kopar, köpükler gider, fırtına dinince su kalır. İşte biz suyuz. Kalacağız ve kentimize en iyi şekilde hizmet etmek için çalışacağız. Bir söz vardır, çok severim. ‘Sessizlik, haksızlığa alkıştır. Haklılığın onuru yaşatır insanı, sessizliğin utancı ise öldürür. Hep başını alıp gidebilecek kadar cesur ama hep kalıp savaşacakmış gibi de gözü pek olabilmelidir.’ Benim gözüm hep pek oldu, hiç kaçmadım. Hiç de korkmadım. Yaşadığım kenti sevdim. Hizmet etmek için gecemi gündüzüme kattım. Yatmadım. Çünkü benim Karşıyakalılara sözüm vardı. Ben söz verdiğim için yaptım işleri. Ben halka söz verdim, yandaşa söz vermedim” dedi.

"Karşıyaka’nın okullarına yardım etmeye devam edeceğim."

Hiçbir baskının kendilerini yıldıramayacağını söyleyen Akpınar “Ben Karşıyaka’nın okullarına yardım etmeye devam edeceğim. Benden ‘O kadar mı yardım ettin? Bu kadar mı yardım ettin?’ diye hesap soranlar görevlerini yerine getirsinler. Siyasi parti ilçe başkanlığı gibi çalışmasınlar. Onlar görevlerini yerine getiremedikleri için ben yapıyorum bunu. Anayasa bunu yapmak zorundasın demiyor. Yapabileceğimi söylüyor. İstersem yaparım, istersem yapmam. Ama yaptığım zaman çocuklarımız, o çocukların anneleri babaları mutlu olur. Çünkü ben o çocuğumuz için çalışıyorum. Belediye başkanı olduğum gün söylediğim bir söz var, ben bu kenti çocuklarla yöneteceğim diye. Bu kenti biz o çocuklarımıza bırakacağız. Onun için çalışacağız. Benim görevim olmamasına rağmen, çocuklarımızı uyuşturucu tuzaklarına düşürmek isteyen insanlar okulların önüne düştüğü için, okullarımıza bir yıldan beri özel güvenlik görevlisi veriyorum. O da benim görevim değildi. Bu, yasada yapabilirsin diye bile yok. Niye verdim? Çocuklarımız daha rahat yaşayabilsin, velimizin gözü arkada kalmasın diye. Bunun için çalışmaya devam edeceğim” diyerek eleştirilere cevap verdi.

''Benim arkamda yürekli Karşıyakalılar var''

Okullara yaptıkları yardımların 4 milyon liraya ulaştığını belirten Başkan Akpınar “Bana okullara 1.8 milyon lira yardım yapmışsın, bunlar nerede diyenler şunu çok iyi bilsin tam 4 milyon lira yardım etmişim. Bürokrat arkadaşlar az göstermişler. Bundan sonra birileri gibi abartarak değil ama doğrusunu gösterin, çok mütevazilik de işe yaramıyor dedim. Bundan sonra doğruyu göstermeye devam edeceğiz. Ben Allah’tan başka kimseden korkmam çünkü benim arkamda yürekli Karşıyakalılar var. Onlarla birlikte çalışmaya devam edeceğim. Hiç kimse bu çıktığımız yoldan bizi döndüremez. Hep ileri gideceğiz” diyerek sözlerini noktaladı.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Urla'nın yemeklerini dünya tanıyacak
Sonraki Haber Eğitim-iş'ten öğretmenler günü açıklaması

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?