ANA SAYFA > GÜNDEM > Akpınar'a ‘’Altın Arı Ödülü’’

Akpınar'a ‘’Altın Arı Ödülü’’

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Akpınar'a ‘’Altın Arı Ödülü’’

Kent ve Yerel Yönetimler Stratejik Araştırmalar Merkezi ve İmza Ajans tarafından bu yıl 2. kez organize edilen “Altın Arı Belediyecilik Ödülleri” sahiplerini buldu.

Seçici kurul tarafından belirlenen ve 15 farklı kategoride verilen ödüllerden biri de Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’a, engellilere yönelik hayata geçirilen sosyal ve fiziki projeler dikkate alınarak “Yılın En Başarılı Belediye Başkanı” ödülü olarak verildi.
Ankara Green Park Otel'de yapılan ödül törenine CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, il ve ilçe belediye başkanları ile iş ve siyaset dünyasının önemli isimleri katıldı. Başkan Akpınar ödülünü CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Gökdağ'ın elinden aldı.
Başkan Akpınar "Dezavantajlı vatandaşlarımıza yönelik yaptığımız çalışmaların ödüle layık görülmesi bizim için çok önemli. Biz Karşıyaka'da, yurttaşlarımıza engelsiz bir yaşamın kapılarını açıyoruz. Tüm tesislerimizi engelsiz hale getirdik. Engelsiz Masa ile hizmeti kolaylaştırdık. Personelimize işaret dili eğitimi verdik. Dünya şampiyonu engelli sporcumuz var. Son olarak Engelli Dinlenme Merkezi'nin temelini attık ve ailelerine yönelik de kolaylaştırıcı hizmeti devreye soktuk. Ödüle layık gören herkese teşekkür ediyorum" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Justin Carter, Pınar Karşıyaka’dan 94 bin dolar alacak
Sonraki Haber Sahnede 40 yıl…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?