ANA SAYFA > GÜNDEM > AKPINAR VE DİNİZ STAT KONUSUNDA ANLAŞTI

AKPINAR VE DİNİZ STAT KONUSUNDA ANLAŞTI

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
AKPINAR VE DİNİZ STAT KONUSUNDA ANLAŞTI

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Örnekköy’de yapmayı planladıkları yeni stadyum için ikna turlarına başladı.

Karşıyaka Spor Kulübü Fatih Diniz ile birlikte gece geç vakitlerde araziyi gezen Başkan Akpınar, projenin kısa sürede tamamlanarak kamuoyuna açıklanacağını söyledi. Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Fatih Diniz “Stat için en uygun alan burası” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından şu anda Karşıyaka Stadı'nın olduğu Yalı’da yapılması düşünülen yeni stat projesinin FİFA ve UEFA kriterlerine uymadığını savunan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Örnekköy’de yapmayı planladıkları yeni stadyum alanı için ikna turlarına başladı. Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Fatih Diniz ile birlikte gece araziyi gezen Başkan Akpınar, projenin detaylarını anlattı. Diniz de yeni arazi ile ilgili düşüncelerini paylaştı. Karşıyaka Spor Kulübü’nün geleceği için gece gündüz demeden emek harcayan her iki başkan da stat için en uygun yerin Örnekköy olduğu yönünde fikir birliğine vardı.
Proje çizim sürecinin sürdüğünü ve kısa süre sonra kamuoyuna açıklanacağını belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Stat konusu ile ilgili gelişmeler son süreçte Karşıyakalıların heyecanını artırdı. Stadın Yalı’da yapılması konusunda ciddi endişeler var. Karşıyaka’nın geleceğini doğru planlamak konusunda uzlaşı içindeyiz. Meslek odaları ve kentin akil insanları ile yaptığımız istişarelerde Yalı’ya stat yapılmasının yanlış olacağı kararına vardık. Mevcut stat, halka açılmalı ve hem spor alanı hem de yeşil alan olarak değerlendirilmeli. Spora yapılan yatırımın siyasi yanı yoktur. Stat yapılmalı ama doğru yere yapılmalı. Destek istiyoruz” dedi.

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Fatih Diniz yeni stat için en uygun yerin Örnekköy’de olduğunu söyleyerek, Başkan Akpınar’ın önerdiği alanın doğru tespit olduğunu ifade etti. Diniz “Başkan Akpınar’ın heyecanı bana ve taraftara da yansıyor. Manzarası ve havası ile çok güzel bir arazi. Stat için de ideal. 53 bin metrekare üzerinde pek çok şey yapılabilir. İşin içinde siyaset olmamalı ve projeye bir an önce başlanmalı. Burası uygun bir alan. İnşallah Sayın Başkan stadı bir an önce yapar ve bize armağan eder” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CELSUS’DA ODA MÜZİĞİ GECESİ
Sonraki Haber KARŞIYAKA'DA ELEKTRİK KESİNTİLERİ SÜRÜYOR

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?