ANA SAYFA > GÜNDEM > Akpınar: Türkiye'nin örnek kentini ve Büyükerşen'i çok seviyoruz

Akpınar: Türkiye'nin örnek kentini ve Büyükerşen'i çok seviyoruz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Akpınar: Türkiye'nin örnek kentini ve Büyükerşen'i çok seviyoruz

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, İzmir Enternasyonal Fuarı’nda büyük ilgi gören Eskişehir alanını ziyaret etti

Başkan Akpınar, Eskişehir’e daha önce Karşıyaka Belediyesi olarak teknik gezi düzenlediklerini belirterek, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen projeleri örnek almak istediklerini söyledi. Akpınar, Karşıyaka’da bir tema parkı kurmak için çalışmalar yaptıklarını ve Eskişehir Masal Şatosu’nun bir benzerini bu parkta inşa etmek istediklerini ifade etti.

Karşıyaka Belediye Başkanı, Eskişehir’i İzmir Fuarı’nda ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını da belirterek “Türkiye’nin örnek kentini ve örnek belediye başkanı Yılmaz Büyükerşen’i çok seviyoruz” dedi. Akpınar “Sayın Büyükerşen’in yerel yönetim anlayışını örnek alarak yaptığımız hizmetleri Karşıyakalılara yaşatıyoruz. Sayın Yılmaz Büyükerşen’in belediyecilik anlayışının gelecek kuşaklara taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka altyapısından Karşıyaka Spor Tarihi Müzesi'ne ziyaret
Sonraki Haber Karşıyaka'da bomba paniği…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?