ANA SAYFA > SPOR > Akpınar ile Sürekli KSK Divan Kurulu'nu ziyaret edecek

Akpınar ile Sürekli KSK Divan Kurulu'nu ziyaret edecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Akpınar ile Sürekli KSK Divan Kurulu'nu ziyaret edecek

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ile Ak Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli ile birlikte KSK Divan Kurulu'nu ziyaret edecek.

Sürekli'nin sosyal medya hesabından yptığı açıklama şöyle: "Geçtiğimiz haftalarda hatırlayacağınız üzere Taraftarımızın çağrısıyla bir yardım kampanyası başlatılmıştı.Şahsım da hem yaşadığım semt, hem de geçmiş dönem yöneticisi olmam hasebiyle TBMM’de camiamızın tarihini içeren bir konuşma yapmıştım. Bu konuşmada tarihimize değindiğim gibi güncel sorunları ifade etmiş, çözüm bulmak adına temaslarda bulunacağımı söylemiştim. Konuşma sonrasında hemen İzmir’e gelip Karşıyaka Belediye Başkanımız Hüseyin Mutlu Akpınar‘ı ziyaret etmiştim. Bu görüşme neticesinde Karşıyaka Bld. Bşk. Hüseyin Mutlu Akpınar ile birlikte 13 Kasım’da divan kurulumuzu ziyaret etme kararı aldık. Bu yola çıkarken taraftarımızn yaktığı meşaleyi güçlendirmek en büyük arzumuzdu ve şüphesiz tüm Karşıyaka’nın desteğine ihtiyacımız vardı. Bu meşaleye yarınki tüm hasılatını Kaf-Kaf’a bağışlayarak güç katan Sakıpağa Döner Evi’ne teşekkür ediyoruz. Yine Perşembe günü başkan Akpınar ‘ın talimatıyla Kent Balık Restorant’ın tüm hasılatını camiamıza bağışlaması beni ayrıca sevindirdi. Burada duracak mıyız? Tabiki de HAYIR! Divan kurulu ile görüşmemizin akabinde temaslarımız ve çalışmalarımız devam edecek."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 15 yolcu gemisinden Körfez'de gövde gösterisi
Sonraki Haber Karşıyaka Stadı'na yine son dakika itirazı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?