ANA SAYFA > GÜNDEM > Akpınar: Halkın yanında ve hesap verebilen bir belediye başkanıyım

Akpınar: Halkın yanında ve hesap verebilen bir belediye başkanıyım

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Akpınar: Halkın yanında ve hesap verebilen bir belediye başkanıyım

Görev sürecinde 35,5 ayı tamamlayan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, proje ve hizmetlerini Karşıyakalılara anlattı. Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu'ndaki buluşmaya yaklaşık bin kişi katıldı. Başkan Akpınar "3 yıldır olduğu gibi, bundan sonra da ayağında ayakkabısı olmayan cocuğun rızkını savunmaya devam edeceğiz. Halkın yanında ve hesap verebilen bir belediye başkanıyım" dedi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, yerel seçimlerin ardından geçen 35,5 aylık görev sürecini Karşıyaka halkı ile paylaştı. Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu'ndaki muhteşem geceye Başkan Akpınar'ın yanı sıra, CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel, İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, İzmir'in her yerinden sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, sendika ve siyasi partilerin temsilcileri ile muhtarlar, meclis üyeleri ve bine yakın Karşıyakalı katıldı. Dışarda kalan katılımcılar için de LED ekran kuruldu.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, 35,5 aylık görev sürecinde yaptığı hizmetleri tanıtım filmi ile anlattı. Sözleri sık sık alkışlarla kesilen Başkan Akpınar "35,5 ayda alnımızın akıyla, onurumuzla halk için, insan odaklı yatırımları hayata geçirdik ve örnek alındık. Bundan sonra da ayağında ayakkabısı olmayan cocuğun rızkını savunmaya, vergilerinizi özenle kullanmaya devam edeceğim. Benim için makam sokaktır, halkın yanıdır. 3 yıl önce bana duyduğunuz güvene layık hizmetler üretmeyi sürdüreceğiz. Bugün Türkiye'nin içinde bulunduğu bu karmaşık durumda, zor ama önemli bir görevi yerine getiriyoruz. Belediyecilik sadece yol ve kaldırım yapmak değildir. Belediyecilik halka dokunmak ve insan odaklı mutluluk yaratmaktır. Bizim asli görevimiz bu olmalıdır. Türkiye'nin diğer illerinden örnek alınmamızın nedeni de budur. Ben hesap verebilen bir belediye başkanıyım, bu yüzden sizlerin karşısındayım" dedi.

Türkiye'nin zorlu bir süreçten geçtiğini söyleyen CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel "Bu zorlukları birlik olarak, dayanışma ile aşacağız. Atatürk'ün ilke ve devrimlerine bağlı kalarak aşacağız. Türkiye Cumhuriyeti'ni yıktırtmayacağız, bayrağımızı indirtmeyeceğiz" dedi. Sertel, yaptığı hizmetler için de Başkan Akpınar'a teşekkür etti.

Konuşmaların ardından üzerinde '35,5 Ay- Bereketimiz Halktan" yazılı dev pasta kesildi. Gecenin finalinde ise Şef Oğuzhan Kavruk yönetimindeki Karşıyaka Belediyesi Oda Orkestrası sahne aldı. Teyfik Rodos'un seslendirdiği eserler büyük beğeniyle dinlendi. Leylim Ley şarkısına eşlik eden Başkan Akpınar, finaldeki İzmir Marşı'nı ise şef kürsüsünden yönetti.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Basketbol Oskarları Pazartesi günü dağıtılacak
Sonraki Haber ''Hayat senin elinde'' diyenler ödüllendirildi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?