ANA SAYFA > GÜNDEM > AKPINAR ÇARŞI'YI TURLADI

AKPINAR ÇARŞI'YI TURLADI

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
AKPINAR ÇARŞI'YI TURLADI

Yerel seçimlerde rekor oy alarak Karşıyaka Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Mutlu Akpınar, esnaf gezilerine ara vermedi

Mesainin bitmesinin ardından soluğu Karşıyaka Çarşı’da alan Başkan Akpınar, işyeri sahipleri ve vatandaşlarla uzun uzun sohbet etti, sorunları dinledi.

“SIK SIK TEKRARLAYIN”
Yeni seçilen belediye başkanlarını karşılarında görünce şaşkınlık yaşayan Karşıyakalılar, Akpınar’ı tebrik etti, “Sizi aramızda görmek bizi mutlu etti. Bu ziyaretleri sık sık tekrarlayın” mesajını iletti. Vatandaşların anlattıklarını dinleyen ve tek tek not alan Başkan Akpınar, mahallelerdeki sorunların zaman kaybetmeden çözüleceğini söyledi.

“SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ”
Makam odasında oturmayı sevmediğini belirten Başkan Akpınar “Ben sokaklarda yetiştim. Kenti, makam koltuğundan değil, halkın arasından yöneteceğim. Beni sokakta görünce şaşırıyorlar. Oysa ki normal olan bu. Rutin ve zorunlu işlerin dışında kalan zamanlarda bir belediye başkanı halkla iç içe olmalı. Sorunları birinci ağızdan dinlemeli. Ben de bunu yapıyorum. Normal hayatıma devam ediyorum. Eksikleri biliyoruz ve kısa sürede çözüme kavuşturmak için çalışıyoruz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 90 YILLIK ÇINAR ''TAHİR ABİ''YE VEFA
Sonraki Haber Haber Bulunamadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?