ANA SAYFA > SPOR > Akpınar, Bostanlıspor Basketbol takımına moral verdi...

Akpınar, Bostanlıspor Basketbol takımına moral verdi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Akpınar, Bostanlıspor Basketbol takımına moral verdi...

Karşıyaka Belediye başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar bugün bir süpriz yaparak Türkiye Basketbol 3. Liginde zirve mücadelesi yapan lider Bostanlıspor basketbol takımının antrenmanını ziyaret etti.

Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy ile takımın antrenman yaptığı Cumhuriyet Mahallesi Spor Salonuna giden Akpınar, takımla birlikte şut attı.
Pazar günü Cumhuriyet Mahallesi Spor Salonu'nda Edirne temsilcisi Trakya Üniversitesi Meriçspor maçının hazırlıklarını sürdüren Bostanlıspor basketbol takımının antrenmanını ziyaret eden Hüseyin Mutlu Akpınar, takımın salon yokluğundan dolayı göçebe hale döndüğünü öğrenince de, "İnşallah Örnekköy'deki spor salonunu tamamlayacağız ve sizi de bu dertten kurtaracağız" dedi. Coach Engin Gençoğlu'ndan takımla ilgili bilgi olan Akpınar, şut attı ve isabetli atışlarıyla da oyunculardan alkış aldı.
Hüseyin Mutlu Akpınar, Bostanlıspor'un Karşıyaka, İzmir ve Türk Sporu için önemli bir spor kulübü olduğunu belirterek, "Çeşitli branşlardaki başarısını takdir etmemek elde değil. Biz de belediye olarak elimizden gelen desteği yapıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz. Başarılar diliyorum. Galibiyet haberlerinizi zevkle alıyor ve yenilerini bekliyorum" dedi.
Belediye Başkanı Akpınar'ı alkışlarla uğurlayan Bostanlıspor basketbolcuları "sağol başkanım bu moralle Edirne'yi de yeneceğiz" diyerek galibiyet sözü verdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Stat için belediye önünde protesto...
Sonraki Haber Çınar: Sakat oyuncularımıza rağmen yarınki maçta elimizden geleni yapacağız

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?