ANA SAYFA > GÜNDEM > Akpınar: Biz rant peşinde değiliz, stat yapmak istiyoruz...

Akpınar: Biz rant peşinde değiliz, stat yapmak istiyoruz...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Akpınar: Biz rant peşinde değiliz, stat yapmak istiyoruz...

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Karşıyaka Belediyesi'nin İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Örnekköy'de yapmak istediği stadı hükümetin engellediğini iddia etti.

Akpınar, yazarımız Avni Erboy'a stadın yerini gösterirken, "burası komple bir spor alanı. Önünde şu anda kullanılmaz durumda olsa bile, balkanların en büyük tenis tesisleri, kısa bir süre sonra bitecek olan spor salonu, yarı olimpik yüzme havuzu, hemen üst kısımda Yamanlar Gençlik Merkezi ve yeni yapacağımız spor kamp tesisleri, salon ile yüzme havuzu, çim futbol sahaları olacak. Koşu alanları, gezinti yerleri, dağcılık, doğa sporları, izcilik, dağ bisikleti hepsi içiçe olacak. Şu anda tek eksik futbol sahası. Stadyum ile de bunu çözmek istiyoruz ama karşımızda Ak Parti cephesi bir kalkan gibi duruyor. İstemiyoruz diyor" dedi.
Karşıyaka Belediye Başkanı şöyle devam etti:
"Yalı'ya stat yaparak, insanları hava sirkülasyonunun olmadığı, trafiğin kitlendiği, sağlıksız bir ortamda spor yaptırmak istemiyoruz. Vicdanımız da buna elvermiyor. Bırakın da Yalıyı gelin buradaki stadın iznini verin. Bakın doğa harikası bir yer burası.  Üst kısım yemyeşil, alt kısım masmavi. Manzara harika."
Başkan Akpınar, Örnekköy'de stat yapılmamasını isteyenlerin rand peşinde koştuğunu da iddia ederek, "Rand mi peşindesiniz. Neyi peşkeş çekmeye çalışıyorsunuz? Bakın bu alanda hiç bir kimsenin, belediyenin bir mensubunun, belediye bürokratının, bir tek CHPlinin, belediye başkanının, oğlunun bir metrekarelik alanı yok. Hepsi kamuya ait. Gelin stadı buraya yapalım. Engel olmayın. Biz stadın yanı sıra bu kentin bazı yatırımlarını bu bölgeye kaydırmaya çalışıyoruz. Yaşam alanları yaratmanın peşindeyiz" dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İlk öğretmenlerimizden Vedia Köyatası vefat etti
Sonraki Haber Eşkiyanın zabıtayı basma meselesi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?