ANA SAYFA > GÜNDEM > Akpınar: Birbirimize ellerimizi uzatmamızın tam zamanıdır

Akpınar: Birbirimize ellerimizi uzatmamızın tam zamanıdır

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Akpınar: Birbirimize ellerimizi uzatmamızın tam zamanıdır

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu AKpınar, Ankara'da yaşanan terör eylemi ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Akpınar'ın açıklması şöyle:

Karşıyaka olarak, bugün derin bir üzüntüyle, yastayız.

Terör, olanca uğursuzluğu ve alçaklığı ile insanlarımızı katletti. Gözü dönmüş bu alçaklığa direnmek, yan yana olmak, artık vazgeçilemez bir gerekliliktir. İnadına barıştan, kardeşlikten, ülkemizin birliğinden söz etmekle yükümlüyüz. Faşizmin ve gericiliğin kirli yüzünü teşhir etmek, eli kanlı canilerin ve iplerini ellerinde tutanların mutlaka ve mutlaka hesap vermelerini sağlamak için, hep birlikte çalışmamız gerekmektedir. Dayatmaya çalıştığı yılgınlığa, umutsuzluğa ve teslimiyet tuzaklarına düşmememiz, bugün ülkemize yapılacak en büyük hizmettir.

Biz nice bunalımı, acıyı, kederi ve çaresizliği el birliğiyle yıkmış, yepyeni gelecekler kurmuş bir ülkenin çocuklarıyız. Derin üzüntümüzü, onulmaz bir acıyla yaşarken, bu gerçeği anımsamanın, birbirimize ellerimizi uzatmamızın tam zamanıdır.

Yitirdiğimiz insanlarımıza rahmet, yaralılarımıza acil şifa dilerken, başın sağ olsun Türkiye diyorum.

Hüseyin Mutlu AKPINAR
Karşıyaka Belediye Başkanı

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Basın Özgürlüğü Ödül Töreni ertelendi
Sonraki Haber İGC kanlı saldırıyı lanetledi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?