ANA SAYFA > GÜNDEM > Akparti İlçe Başkanı: Stat için bakanlık devreye girecek

Akparti İlçe Başkanı: Stat için bakanlık devreye girecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Akparti İlçe Başkanı: Stat için bakanlık devreye girecek

AK Parti İlçe Başkanı ve Karşıyaka Belediye Meclis Üyesi Abdullah Mertoğlu Karşıyaka’nın kendi kulübüne dava açan ilk belediye olduğunu söyledi.

Karşıyaka belediye Meclisi'nin son toplantısında konuşan Abdullah Mertoğlu belediyeyi stat için ruhsat vermeye davet etti.
Mertoğlu şöyle dedi:
“Karşıyaka Spor Kulübü hepimiz gibi bizim de göz bebeğimiz. Ama takımızı artık şehir şehir gezer hale geldi. Son maçını Manisa’da oynadı. Sizlere buradan bir şu çağrıyı yapacağım. Gelin siz de bizim gibi bu konuda siyaset yapmayın. Bu işte bizimle birlikte hareket edin görün bakın hemen başlıyor mu, başlamıyor mu? 9 milyon lira zaten hazır... Gelin ruhsatı Karşıyaka Belediyesi versin. Zaten biz vermezsek bakanlık bir şekilde devreye girecek.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Büyükşehir davayı geri çekiyor...
Sonraki Haber Yanlış diyet kansız bırakıyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?