ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > ''Aklımdan geçenler'' sergisi

''Aklımdan geçenler'' sergisi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
''Aklımdan geçenler'' sergisi

Dünyaca ünlü uluslararası grafik sanatçısı Gürbüz Doğan Ekşioğlu “Aklımdan Geçenler” sergisi 2 Şubat Perşembe günü Selçuk Yaşar Resim Müzesi ve Sanat Galerisi’nde açıldı.

Her ay düzenlediği sergilerle İzmir’in sanat hayatına katkı sağlayan, usta sanatçılarla sanatseverleri bir araya getiren Selçuk Yaşar Sanat Galerisi, usta grafik sanatçısı Gürbüz Doğan Ekşioğlu’nu ağırlıyor.

Sanatçının 42 eserini sanatseverlerle buluşturan Galeri’nin açılışına, Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mehmet Cemali Dinçer, Bornova Belediye Başkan Vekili Mustafa Akkaya, Yaşar Topluluğu yöneticileri İzmir iş ve sanat dünyasından çok sayıda sanatsever katıldı.

Gürbüz Doğan Ekşioğlu’’ Sanatçı, farklı duyguları ortaya çıkaran, üretim yapan ve yenilikleri takip eden insandır. ‘’The New Yorker Dergisi’’ için yaptığım çalışmalar bana çok şey kattı. Yurtdışına açılmamda destek oldu‘’ dedi. Ekşioğlu, resimlerinde kullandığı şemsiye temasının ise Karadeniz iklimi, Ordu’nun yağmurlarından esinlenerek ortaya çıktığını söyledi.

“The New Yorker”a kapak tasarlayan yüz elli grafik sanatçısından biri ve içlerinde tek Türk olan, yeteneğe ve yeteneğin eğitimle desteklenmesi gerektiğine inanan Gürbüz Doğan Ekşioğlu’nun son dönemlerde yapmış olduğu mizah ve felsefe kavramlarının yer alacağı birbirinden güzel 42 eseri 25 Şubat 2017 tarihine kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çocuklarda iştahsızlığa yol açan 5 etken
Sonraki Haber Büyükşehir Meclisi Ak Parti grubundan ''evet'' kampanyasına destek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?