ANA SAYFA > SPOR > AKHİSAR'IN AVRUPA'DA SES GETİREN GÜREŞCİLERİ...

AKHİSAR'IN AVRUPA'DA SES GETİREN GÜREŞCİLERİ...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
AKHİSAR'IN AVRUPA'DA SES GETİREN GÜREŞCİLERİ...

Polonya’da yapılan Gençler Avrupa Şampiyonası’nda Akhisar’a ve ülkemizi bronz madalya kazandıran Akhisar Belediyespor Güreş Takımı sporcuları Doğuz Ayazcı 50 kg da ve 74 kg da Furkan Bayrak ve antrenörleri İsmail Göze ile Yücel Ünsal, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı’yı makamında ziyaret etti.


Futbol ve basketbolun ardından güreş alanında da bir çok başarıya imza attıklarını dile getiren Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı; Akhisar’ın bir spor şehri olduğunun kanıtını yaşadıklarını dile getirdi. Aynı zamanda Güreş Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi olan Belediye Başkan Yardımcısı Latif Çakmak’ın da büyük katkıları ile güreşte büyük gelişim ve ilerleme kaydettiklerini belirten Başkan Salih Hızlı, spora olan yatırımlarını devam ettireceklerini kaydetti.
Akhisar Belediye Gençlik Spor Kulübü güreş antrenörleri İsmail Göze ve Yücel Ünsal bu büyük başarıda  mimarın Belediye Başkanı Salih Hızlı, Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel ve Akhisar Belediye Başkan Yardımcılarının olduğunu kaydetti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İZMİR'DE GAZZE PROTESTOSU
Sonraki Haber ÇOCUKLARIMIZ BİLGİSAYAR BAĞIMLISI OLMASIN

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?