ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Akdeniz'in mavisi ile beyazını buluşturan sergi

Akdeniz'in mavisi ile beyazını buluşturan sergi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Akdeniz'in mavisi ile beyazını buluşturan sergi

Doğa tutkusu ile tanınan fotoğraf sanatçısı Berna Kızıltan, İzmir Devlet Resim Heykel Müzesi’nde Akdeniz esintilerinden oluşan “Mavi Beyaz” isimli Fotoğraf Sergisini sanatseverlerle buluşturuyor.

Son kişisel sergisinden elde ettiği geliri Rotary Ormanı Projesi’ne destek olarak bağışlayan Berna Kızıltan, “Bir Akdeniz Esintisi Mavi-Beyaz” sergisinde sanatseverlerle yeniden biraraya geliyor.

Ressam ve fotoğraf sanatçısı Berna Kızıltan’ın ressamlık yönüyle buluşturduğu Akdeniz fotoğraflarından oluşan sergisi, 17-30 Kasım 2014 tarihleri arasında İzmir Devlet Resim Heykel Müzesi Şerif Akdik Salonu’nda sergilenecek. Yeşile ve doğaya olan tutkusunu resim ve fotoğraflarına aktaran sanatçı, Akdeniz’in en güzel renklerini yansıtan fotoğraflarının süslediği sergisinde İzmirli sanatseverler ve dostlarıyla birarada olmanın heyecanını yaşıyor.

Ressam gözüyle gördüklerini, aynı estetik bakış açısıyla fotoğraflarında yansıtan Kızıltan, yurt dışı ve yurt içi birçok sergiye de eserler gönderiyor. Ressam Seba Uğurtan’ın kurucusu olduğu Su Gurubu ve İFOD İzmir Fotoğraf Sanatı Derneği üyesi Berna Kızıltan, ulusal ve uluslararası fotoğraf yarışmalarına da jüri üyeliği yapıyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Önder Coşkun'dan eski başkan Durak'a tepki...
Sonraki Haber İzmir'e Suriyeli akını

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?