ANA SAYFA > SPOR > Aka: 20 yıl sonra ilk şampiyonluğu yaşatan teknik adam olmak istiyorum

Aka: 20 yıl sonra ilk şampiyonluğu yaşatan teknik adam olmak istiyorum

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Aka: 20 yıl sonra ilk şampiyonluğu yaşatan teknik adam olmak istiyorum

Son olarak geçen sezon Karşıyaka'nın grubunda Yeni Mersin İdman Yurdu ile şampiyonluk yaşayan deneyimli teknik adam, yeşil-kırmızılı taraftarlara iddialı mesajlar gönderdi.

Aka, "24 yıldır bu işin içinde, bütün liglerde yarışmış bir teknik adamım. Karşıyaka'yla rakip olduğumuz her maçta İzmir'e gelmekten, o taraftarın önüne çıkmaktan heyecanlanırdım. İzmir'e gelme sebebim o oldu. İlk geldiğim gün basketbol takımının Türk Telekom maçına gittim. Orada o taraftarı görünce bir hayal kurdum" diye konuştu.

Kariyerimde şimdiye kadar verilen her görevin altından kalktığını ifade eden Aka, "Camianın desteğiyle sonuca ulaşacağız.Kaf- Kaf'ın şampiyonluk beklentisini biliyorum. 20 yaşına gelmiş, kalbi Karşıyaka için atan bir gencin şampiyonluğu yok. Onlara 20 yıl sonra ilk şampiyonluğu yaşatan teknik adam olmak istiyorum. Burada uzun vadeli çalışıp Süper Lig'e çıkaran teknik direktör olmayı hedefliyorum. Büyük takımlarda motive oluyorum. Zorlukları bilerek geldim" dedi.

Sportif Direktörlük koltuğuna oturan Korhan Özen, "Tek eksiğimiz sportif başarı. Sahaya çıktığı zaman o taraftara o formanın hakkını verebilecek, onları coşturacak bir takım kurma hayalimiz var. Hocamızla 24 saat o kadroyu kurmak için çalışacağız. Hedefimiz Play-Off'a bırakmadan şampiyonluk" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 1 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da dümene Ersin Aka geçti
Sonraki Haber Yoga Günü'nde Karşıyaka'da buluştular

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?