ANA SAYFA > GÜNDEM > AK Parti’nin temayül yoklamasında Karşıyaka farkı

AK Parti’nin temayül yoklamasında Karşıyaka farkı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
AK Parti’nin temayül yoklamasında Karşıyaka farkı

AK Parti’nin Halkapınar Spor Salonu'nda yapılan temayül yoklamasında Karşıyaka Ak Partili delegelerin %80 ni erken saatlerde oyunu kullanarak Karşıyaka farkını gösterdiler.

Öğle saatlerinde Karşıyaka sandığı başında kimsenin bulunmaması, diğerlerinde uzun kuyrukların var olmasını Karşıyakalıların farkındalığını orada da gösterdiği belirtildi.  132 delegenin 102'sinin kısa sürede oyunu kullandığı temayül yoklaması saat 16.00 bitti.

AK Parti Grup Başkan Vekili Prof. Dr. Naci Bostancı, eski Adalet Bakanı Hatay Milletvekili Sadullah Ergin ve İzmir Koordinatörü Mehmet Yüksel'in gözetiminde gerçekleştirilen oylamada işaretlemenin ardından pusula zarfa konuluyor. Zarflar her ilçenin zarfları ayrı ayrı çuvallanacak, mühürlenecek ve AK Parti Genel Merkezi'ne gönderilecek.

Seçimler sırasında salona alınmayan milletvekili aday adayları salon dışında kendilerini tanıtarak partililerden oy istiyor. 4 bin partilinin oy kullanması bekleniyor.

Karşıyaka'dan Adayları Oradaydı

Temayülde katılan 2. Bölge Milletvekili aday adayları arasında yer alan Karşıyaka AK Parti eski ilçe başkanları Kerem Ali Sürekli ve Tuncay Bozkurt, Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Tanfer Kemerli, Karşıyaka Diş hastanesi baştabipliğinden adaylık için istifa eden Esra Aladağ, adaylık için Katip Çelebi Üniversitesi Rektör Yardımcılığından istifa eden Prof. Tancan Uysal, Karşıyaka Tapu Müdürlüğünden istifa eden Demircan Koç’un yanısıra Yeşim Demirali, Veysel Güldoğan ve Hakkı Atila, 1. Bölge milletvekili aday adayları arasında Bediha Türkyılmaz, Necip Nasır, Rasim Kahraman, Necip Kalkan Abdurrahim Şenocak, Mahmut Atilla Kaya, Ömer Sertbaş ve Zerrin Kara gibi isimler çalışmaları ile dikkat çektiler.

Haber-Fotoğraf: Yılmaz DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sarıca: İstanbul'a kazanmak için gidiyoruz
Sonraki Haber Bostanlıspor Çorlu'dan rövanşı farklı aldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?