ANA SAYFA > GÜNDEM > AK Partili Mertoğlu: Tramvay projesi nedeniyle Bostanlı esnafı kan ağladı

AK Partili Mertoğlu: Tramvay projesi nedeniyle Bostanlı esnafı kan ağladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
AK Partili Mertoğlu: Tramvay projesi nedeniyle Bostanlı esnafı kan ağladı

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Abdullah Mertoğlu, yapımı süren tramvay projesi ile Bostanlı'daki esnafın sıkıntı yaşadığını belirtti.

Bostanlı Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneğini ziyaret eden Mertoğlu, Bostanlı tramvay projesinin uzun bir süredir Bostanlı esnafını ekonomik anlamda çok zorladığını söyledi.

Bostanlı'nın ve bu bölgenin kendine özel sorunları olduğunu bildiklerini kaydeden Mertoğlu, "İşte bir tramvay projesi ile Bostanlı esnafının ne kadar büyük bir sıkıntı yaşadığını neredeyse 1,5 yıldır birlikte görüyoruz. Bu süreç içerisinde gördüğümüz kadarıyla tramvay projesi tamamlanmaya yakın bir noktaya kadar ulaştı. Fakat 1,5 hatta 2 yıl boyunca esnaf burada kan ağladı." dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da bugün elektrik kesintisi var
Sonraki Haber CHP İzmir sahte seçmen avına çıktı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?