ANA SAYFA > İZMİR > AK Partili Hotar, teşekkür için Karşıyaka'daydı

AK Partili Hotar, teşekkür için Karşıyaka'daydı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
AK Partili Hotar, teşekkür için Karşıyaka'daydı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar teşekkür ziyaretlerine Menemen, Çiğli ve Karşıyaka’da devam etti.

Seçimlerin ardından teşekkür ziyaretlerine hızla devam eden Hotar, AK Parti hareketinin tarihin özenle inceleyeceği bir hareket olduğunu vurgulayarak, “Partimiz kuruldu ve yaklaşık 1 yıl sonra tek başına iktidar oldu. Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a muhtar bile olamaz dediler halkın seçtiği Cumhurbaşkanı oldu. Sonra entelektüel birikimi ve çalışkanlığıyla Genel Başkanımız ve Başbakanımız Prof. Dr. Sn. Ahmet Davutoğlu hareketimizi sürükleyen güç oldu. Değerli teşkilat mensuplarımız ailelerine ayırmadığı vakti partimize ayırarak, gücümüze güç kattı ve tek başımıza iktidar olmamızı sağladı. Tüm teşkilat mensuplarımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.
 
Vatandaşımızın güvenine layık olmaya devam edeceğiz
İki kişiden birinin oyunu almış olmanın vatandaşların ülkede, ben en çok size güveniyorum, bu ülkeyi en iyi siz idare edersiniz, demokrasiyi, adaleti, özgürlüğü, sosyal ve ekonomik kazanımları siz sağlarsınız demek olduğunun altını çizen Hotar, “Biz bu anlayışa ve güvene layık olmaya devam edeceğiz. Bunu yaparken de hiçbir zaman tevazudan ayrılmadan her zaman halkımızın her kesimiyle yan yana olarak, çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmadan çalışmaya devam edip bu duruşumuzu göstermemiz lazım” diye konuştu.  
 
İyi ki AK Parti’ye oy verdim dedirteceğiz
AK Parti olarak hedeflerinin çocuklar ve gençlere daha iyi bir ülke bırakmak olduğunun altını çizen Hotar, “AK Parti’ye oy veren vatandaşlarımız ‘Niye oy verdim demeyecek, iyi ki AK Parti’ye oy verdim diyecek. Oy vermeyenlere de keşke AK Parti’ye oy verseydim dedirtmek için çalışacağız. Teşkilatımızda en ufak bir ben çok çalıştım oturayım, ayaklarımı uzatayım dinleneyim, tatil yapayım diyen yok. Biz sadece bizim partimizde olan ‘Durmak Yok Yola Devam’ sloganının altında birleşmişiz. Sayın kurucu Genel Başkanımız bugünleri o günlerden hissetmiş bu sloganı söylemiş. Allah’a şükür sizlerle dava arkadaşı olmuş” ifadelerini kullandı.

Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarmaya ant içtik
Ziyaretlerinde Hotar’ı yalnız bırakmayan AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ise, “AK Parti olarak yola çıkarken ülkeyi yüce önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hedef olarak koyduğu muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarmaya ant içtik. Biz bu milletin hizmetkârıyız dedik. Bunu hiçbir siyasi partiden duydunuz mu? Onlar sadece kendilerine hizmet etmek için uğraşıyorlar. Biz Türkiye’nin tüm vatandaşlarına hizmet etmek için koşuyoruz. Allah’a çok şükür ki vatandaşımız da bu farkı görüyor. Cumhuriyetimize sahip çıkıyoruz. Atatürk’ün önderliğinde kurduğumuz genç Cumhuriyetimizi tüm dünyaya örnek ülke olarak 13 yıldan beri başarıdan başarıya koşturuyoruz. Bizi çekemeyen ülkeler üzülse de dost ülkelerimiz son seçim sonuçlarına çok sevindiler” dedi.

Türkiye 2023’te Dünyadaki 10 büyük devletten biri olacak
AK Parti’nin kurucu Genel Başkanı ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dünyada hakkı yenilen insanları temsil ettiğini belirten Delican, “Aslanlar gibi dimdik duran, eğilmeyen bir doğal liderimiz var. Recep Tayyip Erdoğan bu ülkenin ufkunu açtı ve bir hedef koydu. Bizler de 2023’te bu ülkeyi dünyanın en büyük 10 tane devletinden bir tanesi yapacağız. Bu teşkilatlar her zorluğu başaracak. Daha çok çalışıp koşturacağız. Sayın Başbakanımız balkon konuşmasında da söyledi, ‘Seher vakti çalışmaya başlayacağız’ diye. İnanın ben seher vaktine kadar dayanamadım. Akşam uyku tutmadı. Bu heyecanın hepimizde olduğuna inanıyorum. Çok çalışkan ve birikimli bir başbakanımız var. Sayın Başbakanımız çalışkanlığı ile hepimize örnek oluyor” diye konuştu.

"Teşkilatımızın gönlüne taht kuran Hotar’ı Bakan görmek istiyoruz"
13 yıldır çok büyük hizmetler vermiş olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Nükhet Hotar’ı kabinede bakan olarak görmek istediklerini ekleyen Delican, “Genel Başkan Yardımcımız Sayın Nükhet Hotar 13 yıldır sosyal alanda Türkiye’de reform niteliğinde düzenlemelere imza atmıştır. İnşallah bizler bu dönem kendisini kabinede bakan olarak görürüz. Kendisi 13 yıldır tüm teşkilatların sevgisini kazandı. Türkiye için çok başarılı çalışmalar yaptı. Teşkilatımıza olan yakınlığı, çalışkanlığı, sosyal alanda yaptığı reformlarla tüm teşkilatımızın gönlünde taht kurdu. İnşallah bu dönem parlamentoda bakan olarak bizlere hizmet etmeye devam eder” diye konuştu.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bilet satışlarında Göztepe önde!
Sonraki Haber Dev derbiyi Fatih Terim de izleyecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?