ANA SAYFA > İZMİR > Ak Parti'li Delican'dan çağrı: Bu akıllı binayı da birlikte açalım

Ak Parti'li Delican'dan çağrı: Bu akıllı binayı da birlikte açalım

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ak Parti'li Delican'dan çağrı: Bu akıllı binayı da birlikte açalım

Geçtiğimiz günlerde; İzmir'e gelerek iki gün boyunca mesai yapan Başbakan Binali Yıldırım; 11 Mart Cumartesi günü Saat 18.00'da yapılacak ; yeni AK Parti İzmir İl binasının açılışı için yine kentte olacak.

AK  Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican; 'Akıllı bina' olarak tanımladığı yeni il binasının açılış çalışmaları ve Başbakan Yıldırım'ın İzmir'deki iki günlük mesaisini değerlendirdiği açıklamasında; tüm İzmirli'leri Başbakan'la birlikte kurdele kesmeye davet etti.

Başkan Bülent Delican; Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi için yürütülen hummalı çalışmalar devam ederken; 'Önce hizmet' ilkesinden asla vazgeçmediklerini, İzmir'in kapılarını aralayarak hak ettiği konumun meyvelerini yiyebileceği yatırımların bir bir hayata geçtiğini vurguladı.

Neyi hayal ederseniz onu olursunuz

Başkan Delican; Yıldırım'ın iki günlük mesaisi boyunca, hiç ara vermeyen sağanak yağışa rağmen büyük bir coşku yaşandığını belirttiği açıklamasında şunları söyledi; “Uzun zamandır alanda olan gençlerimiz ve kadınlarımızın yarattığı coşku, halkımızın ilgisi büyüktü. Sayın Başbakan'ımız, halk oylamasına gittiğimiz bir süreçte; hizmet önceliğini, İzmir'in kalkınması için yatırım önceliğini yaptığı açılışlarla gösterdi.  Neyi hayal ederseniz onu olursunuz. Ülkemiz ve İzmir; yıllar önce filmlerde gördükleri ya da dünyadaki örnekleri üzerinden hayalini kurduğu proje ve yatırımlara hızla kavuşuyor. Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım,  birilerinin yıllarca olmaz, hayır, dediği pek çok yatırımda somut adımlar atmayı sürdürüyor.  İzmir- İstanbul Otoyolu'nun Kemalpaşa bağlantısını hizmete açtı. Kınık'la  doğalgazı buluşturan ilk adımı attı. Kadınlarımız roman hemşerilerimizle buluştu. Ve tüm bunları yaparken, çok önemli mesajlar ve müjdeler verdi."

 

Her biri; İzmir'i yukarı taşıyacak işler

İstanbul tarafından 85, İzmir tarafından 26 kilometrenin tamamlandığı ve 1.5 milyar Liralık yatırım olan İzmir İstanbul Otoyolu'nun ulaşım süresini ortalama 2 saat 50 dakikaya indireceğini hatırlatan Başkan Delican; Başbakan Yıldırım'ın projenin önümüzdeki yıl tamamen bitmiş olacağını söylediğini hatırlattı. AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican; şunları söyledi; " Yollar gerçekten bir ülkenin medeniyet sınırının bir ölçüsü. 'Yol işte, bir tünel işte, ne var bunda?' diyenler, hatta kulp takanlar bugün konforunu yaşıyorlar. Gerçekten önemli adımlar ve her biri İzmir'i yukarıya taşıyacak işler. 79 yılda 6 bin kilometre, bugün 25 bin 300 kilometrelik yatırım. Gerçekten büyük hizmet. Başbakanımız, Çiğli'den başlayacak ve Bergama'ya kadar devam edecek kuzey otoyolunun ihalesinin bittiği müjdesini verdi. O güzergahtaki trafik çilesini İzmirli çekiyor ve bu çile son bulacak. AK Parti dönemi; çileye son dönemidir. hizmette sınır tanımayan bir dönemdir. Ve daha bitmedi. Halkımız, bundan sonra hizmet alırken uygulayanla aracısız buluşacak. Yeni hükümet sistemine bir "Evet" ; icrayı daha da hızlandıracak."

Akıllı ve donanımlı bir bina kazandırdık.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican; yeni il binalarının açılış törenini de Başbakan Binali Yıldırım ve İzmirli hemşerilerinin katılımı ile coşkuyla gerçekleştireceklerini söyledi. 11 Mart Cumartesi günü Saat 18.00'da yapılacak açılış töreni için hazırlıklarını tamamladıklarını belirten Başkan Delican; binanın özelliklerini de anlattığı açıklamasında şunları kaydetti; "Yaklaşık 4000 m2 alan üzerinde bulunan yeni il binamız; bir süredir modern donanımı ile hizmet etmeye başladı . Teşkilatımızın tüm birimlerine ofis  ve çalışma alanları verildi. İzmirli hemşerilerimizin ve üyelerimizin karşılama ve sorunlarını çözme alanları, gerek alt yapısı gerekse donanımlı personel tarafından hassasiyetle ele alındı. Günlük 300 kişilik yemek çıkarabildiğimiz bir mutfağı var. Çok amaçlı kullanılabilecek 3 ayrı konferans salonu ve binlerce kişiye seslenebileceğiniz bir balkon sahnesi bulunuyor. En ileri bilişim teknolojisi kullanılarak 30 ilçemizle aynı anda ses ve görüntü ile iletişim kurulabiliyoruz. Tüm bunları yaparken; teşkilatımızın eğitimi, üretimi ve hızlı hareket edebilme gereklerini düşündük. Ortaya gerçekten çok amaçlı bir teşkilat binası çıktı. Ve Sayın Başbakanımız sağ olsunlar, açılışımızı şereflendirecek, İzmirli hemşerilerimizle de kısa süre içinde bir kez daha buluşmuş olacaklar."

İzmir'in referanduma doğru yaşanan süreçte algılarını her zamanki gibi açık tuttuğunu vurgulayan AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican; açılış davetini yineleyerek şunları da söyledi; "İzmir halkı, öngörür. Dün hayır denilen, yapamazlar denilen yatırımlarımızın hayatlarını ne kadar kolaylaştırdığını da görüyor. Görmeye de devam edecek. İzmir; yollarla tünellerle, çıkmaz sokaklarından kurtulacak. Tüm değerleri ile birlikte dünya üzerinde ve tarihteki konumu, hak ettiği yeri bulacak."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP’li Sertel, Ege Üniversitesi’nde yaşananları Başbakan’a sordu
Sonraki Haber Şampiyonlar Ligi'nde MVP Mike Green

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?