ANA SAYFA > İZMİR > AK Partili Delican: Binali Yıldırım'ın bakanlığından onur duyduk

AK Partili Delican: Binali Yıldırım'ın bakanlığından onur duyduk

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
AK Partili Delican: Binali Yıldırım'ın bakanlığından onur duyduk

Yeni dönem Bakanlar Kurulunun İzmir’e, ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini dileyen AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olarak göreve gelmesinden gurur ve onur duyduklarını, kazananın İzmir olacağını vurguladı.

Binali Yıldırım'ın Türkiye'nin en yüksek bütçeli ve icraatçı Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığını 12 yıl başarıyla devam ettirdiğine dikkat çeken Delican, “Tekrar bu göreve gelmesi İzmir için son derece sevindirici. İzmir’de ulaşım adına devam eden yatırımların hızla tamamlanması ve kentimizi geliştirecek yeni yatırımların önünün açılacak olması İzmir'imiz için son derece sevindirici” dedi.  

Yıldırım, İstanbul ile İzmir’i yarıştırarak kenti şaha kaldıracak  

İzmir teşkilatı olarak İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın yeniden bakan olmasından gurur ve onur duyduklarını ifade eden Delican, “Sayın Bakanımız Binali Yıldırım yapımı devam eden ve hayata geçireceği yeni projeleriyle İzmir’i İstanbul ile yarıştırarak bu dönemde kenti şaha kaldıracaktır. İzmir’in en büyük sorunu olan ulaşımı ve kentin tüm sorunlarını tecrübeleriyle çözüme kavuşturacaktır” diye konuştu.  

Kocaoğlu memnun olmuştur

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun bundan son derece memnun olduğunu düşündüğünü belirten Delican, “Sayın Binali Yıldırım’ın önceki dönem bakanlığında da, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı Adaylığında da her zaman aralarında nezaketli bir çalışma olmuştur. Binali Bey her zaman Büyükşehir Belediye Başkanına karşı nezaketini korumuş bir bakanlık süreci geçirmiştir. Zaten Sayın Bakanımız kendisine en son el ele Ankara’da İzmir’in bütün sorunlarını çözelim demişti” ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Fransız ustadan İKSEV'e ithaf keman
Sonraki Haber Bostanlı Rotaract Kulübü'nden Şanlıurfa'ya yardım eli

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?