ANA SAYFA > İZMİR > Ak Partili Delican 29 Ekim'i kutladı

Ak Partili Delican 29 Ekim'i kutladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ak Partili Delican 29 Ekim'i kutladı

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

29 Ekim’de milletimizin sahip olduğu vatan sevgisinin bugün de devam etmekte olduğunu, son günlerde yapılan hain saldırılarla milletimizin asla boyun eğmeyeceğini vurgulayan Delican, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Ülkemizin, Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 92. yıldönümünü büyük bir coşku ve gururla kutlamakta olduğumuz bugünde birlik ve berberliğe daha çok ihtiyaç duyduğumuz bir dönemden geçiyoruz. Aziz milletimizin Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde yokluklar ve imkansızlıklar içerisinde kendi küllerinden çağdaş bir Cumhuriyeti var ettiği 29 Ekim, Milli Mücadelemizin başarıyla sonlandığı millet olarak en mutlu günlerimizdendir.

Son günlerde yaşananlar birliğe, beraberliğe her zamankinden çok ihtiyaç duyduğumuzu göstermektedir. Bugün bağımsız, özgür bir devlet olarak her zamankinden daha sıkı sarılma, her zamankinden daha güçlü kenetlenme günüdür. Bugün, bizi tek millet, tek devlet, tek bayrak, tek vatan yapan yüksek değerlerimizi, bizi biz yapan değerleri daha gür bir sesle yüceltmenin tam zamanıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetin 92. yıldönümünde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyor, Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.”
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, Zalgiris'i konuk ediyor
Sonraki Haber Otizmli bireylere anlamlı katkı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?