ANA SAYFA > SPOR > Ak Parti'li Dağ: Karşıyaka Stadı ile ilgili sorunu çözüme kavuşturacağız

Ak Parti'li Dağ: Karşıyaka Stadı ile ilgili sorunu çözüme kavuşturacağız

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ak Parti'li Dağ: Karşıyaka Stadı ile ilgili sorunu çözüme kavuşturacağız

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Gençlik ve Spor Bakanlığı, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karşıyaka Belediyesi'nin müşterek çalışmasıyla Karşıyaka Stadıyla ilgili sorunu çözüme kavuşturacaklarını bildirdi.

Dağ, yaptığı açıklamada, Karşıyaka'nın stat sorununun çözümü için yaptıkları organizasyonla Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı ve Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile bir araya geldiğini bildirdi.

Toplantıda, bakanlık koordinasyonunda stadın yapılması konusunda bir çalışma heyetinin kurulmasına karar verildiğini ifade eden Dağ, şunları kaydetti: "Gençlik ve Spor Bakanımız ve başkanlarımızla çeşitli çözüm yolları üzerinde konuşarak Karşıyaka Stadıyla ilgili problemin ortadan kaldırılması noktasında mutabık olduk. Karşıyaka Belediyesi, Karşıyaka Spor Kulübü ve Bakanlık tarafından oluşturulacak bir çalışma heyeti, sürecin en sağlıklı şekilde işletilmesini sağlayacaktır. Biz de bu noktada hem İzmir'in bir milletvekili olarak üzerimize düşeni yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Karşıyaka Stadının yapımı konusunu çok uzun süredir takip ediyoruz ve nihayete ermesi noktasında mücadelemizi veriyoruz. İzmir'de gerçekleştirilecek ve hemşehrilerimize fayda sağlayacak her meselede elimizi taşın altına koymak bizim sorumluluğumuzdur."

Açıklamada görüşlerine yer verilen Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay da olumlu ve somut adımların atıldığını belirterek, işbirliği yapılarak stadın inşa edilmesi iradesinin ortaya çıktığını, süreci hızlandırmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Görüşmenin ardından ziyaret hakkında konuşan Turgay Büyükkarcı, “Bakanımız Sayın Mehmet Kasapoğlu’nun daveti üzerine bugün öğle saatlerinde bir araya geldik. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin de içinde bulunduğu bir konsorsiyum ile Karşıyaka Stadı’nın inşa edilmesi konusunda uzun süre sonra ilk defa çok büyük ve ciddi bir adım atıldı. Çalışmalar hemen başladı. Bakanlığımız ve belediyelerimiz ile tüm Türkiye’ye örnek olacak bir yaklaşım göstererek, Karşıyaka’ya yakışır bir stadın inşaatının bir an önce başlamasını ve bitirilmesini hedefliyoruz. Bunun için de bütün gücümüzle çalışacağız.” dedi.

En kısa sürede Karşıyaka taraftarına yakışacak bir mabedin yaratılacağını umduğunu belirten Büyükkarcı, “Konunun üzerine titizlikle eğilen Bakanımız Sayın Mehmet Kasapoğlu’na, koordinasyonu sağlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ’a, işbirliği içerisinde bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’e ve Karşıyaka Belediye Başkanımız Cemil Tugay’a teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerini noktaladı.

PAYLAŞ
Beğendim 2 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'nın kupadaki rakibi Bergama Belediyespor
Sonraki Haber Kent A.Ş. mini köşkün ismini anket ile belirleyecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?