ANA SAYFA > SPOR > AK Parti Milletvekilleri'nden KSK'ye ziyaret...

AK Parti Milletvekilleri'nden KSK'ye ziyaret...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
AK Parti Milletvekilleri'nden KSK'ye ziyaret...

AK Parti İzmir Milletvekilleri İbrahim Turan ve Keram Ali Sürekli Karşıyaka Spor Kulübü'nü ziyaret etti.

Milletvekillerini, Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Ali Erten ve Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı.

İzmir Milletvekillerimizin gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten ötürü mutluluk duyduğunu belirten Ali Erten, ''Euroleague'e katılmamız konusunda Milletvekillerimizin özellikle de Sayın ibrahim Turan'ın büyük katkıları oldu. Ayrıca Mavişehir'de bulunan geçici kulüp binamızın bize tahsisinin sağlanması için yapmış olduğu katkılardan ötürü vekilimize camiamız ve kulübümüz adına teşekkür ederim'' diye konuştu.

Karşıyaka Spor Kulübü'nün büyük bir camia olduğunu vurgulayan İbrahim Turan ise ''Biz çok büyük bir camiayız. Kulübümüz  için her zaman hizmet etmeye hazırız. Karşıyaka Spor Kulübümüzün , İzmir'i ve Karşıyaka'yı Avrupa'da temsil etmesinden ötürü gurur duyuyoruz.Herkesin de gurur duyması gerekir. Bunda küçük bir katkım olmuşsa ne mutlu bana. Bundan sonra da  Karşıyakalı vekil olarak kulübümüze elimden gelen her türlü katkıyı yapacağım " şeklinde konuştu.

Kulüp içinden biri olduğunu vurgulayan İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, kulübümüze çeşitli görevlerde şerefle hizmet ettim ve etmeye devam ediyorum. Ben, İbrahim Bey, Sayın Bakanımız Binali Yıldırım, Sayın Hamza Dağ ve diğer vekillerimiz elimizden geleni yaparak Karşıyaka Stadı'nı kulübümüze hızlı bir şekilde kazandırmak için çalışıyoruz. Amacımız asla siyaset yapmak değil, hizmet yapmak, kulübümüzü çok daha iyi yerlerde görmek" dedi.

Başkanımız Ali Erten, İzmir Milletvekillerimizin şampiyonluk yolunda takımımızı desteklerken tribünde çekilmiş  fotoğraflarını hediye ederken  "En büyük ünvan taraftarlıktır. Biz de sizleri taraftar vekillerimiz olarak görüyoruz. Bu fotoğraflar da bunun en güzel kanıtları " dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber TFF, stadı yok diye Karşıyaka'ya lisans vermedi, ceza verdi
Sonraki Haber Kızılderililer, Kaf Kaf'ın şampiyonluğunu kutladı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?