ANA SAYFA > İZMİR > AK Parti Kemalpaşa'dan Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu...

AK Parti Kemalpaşa'dan Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
AK Parti Kemalpaşa'dan Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu...

AK Parti Kemalpaşa İlçe Teşkilatı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hareket ettiği gerekçesiyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği gerekçesiyle AK Parti Kemalpaşa İlçe Başkanı Yaşar Kırkpınar, Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, parti mensupları ve vatandaşlar tarafından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

Kemalpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı’na verilen dilekçede, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret ettiği ifade edilerek, gerekli yasal işlemlerin başlatılması istendi. 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan AK Parti Kemalpaşa İlçe Başkanı Yaşar Kırkpınar, “Bir ülkenin seçilmiş Cumhurbaşkanı’na hakaret etmek, sorumluluk sahibi bir kişinin yapacağı bir şey değildir. Hele ki bu kişi, Ana Muhalefet Partisi’nin liderliğini üstelenen birisi ise, o zaman bulunduğu konuma dikkat ederek kendisinden açıklama yapması beklenir. Ancak üzülerek görüyoruz ki, CHP lideri bu hassasiyeti taşımamaktadır” diye konuştu.

Yapılan haksız ithamların kişi hak ve özgürlüklerine yönelik bir suç teşkil ettiğini vurgulayan Kırkpınar, “Siyasi bir partinin üst düzey yöneticiliğini yapan bir kimse, görüşü ne olursa olsun vatandaşlarımıza dahi terbiye sınırlarını aşan ifadelerde bulunamaz. Hiç kimsenin böyle bir lüksü ve hakkı da olamaz. Dolayısıyla Sayın Kılıçdaroğlu, devletimizin ve milletimizin temsilcisi konumunda bulunan Cumhurbaşkanımız hakkında çirkin ifadelerde bulunması bizi fazlasıyla üzmüştür. Buradan hareketle Sayın Kılıçdaroğlu hakkında Kemalpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunduk. Siyaset yapacaksak bunun da bir sınırı ve üslubu olmalı. İnsanları kırmak ve onlara hakaret etmek, bize uygun bir yaklaşım değil. Ancak görüyoruz ki, CHP liderinin böyle bir sorunu yok. Siyasette herkes kendisine yakışanı yapar; ancak CHP lideri kendisine yakışmayanı yaptı” dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Hayvan sevgisine engel yok
Sonraki Haber Alman heyetinden İZKA'ya ziyaret

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?