ANA SAYFA > GÜNDEM > AK Parti Karşıyaka ve Bayraklı İlçe Gençlik Kolları yemekte buluştu

AK Parti Karşıyaka ve Bayraklı İlçe Gençlik Kolları yemekte buluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
AK Parti Karşıyaka ve Bayraklı İlçe Gençlik Kolları yemekte buluştu

AK Parti Bayraklı kurucu ilçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Aksakal ve Avukat Ferhat Demirci, AK Parti Bayraklı ve Karşıyaka ilçe Gençlik Kolları üyeleri ile yemekte bir araya geldi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bayraklı kurucu ilçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Aksakal, kendisi ile birlikte görev yapmış olan AK Parti Bayraklı ve Karşıyaka Gençlik Kolları üyeleri ile yemekte bir araya gelirken, programın organizesini ise Tahir Cengiz ile Hakkı Ceylan yaptı.

16 Nisan’da yapılacak olan referandum öncesi böyle bir organizasyon düzenlediğini belirten Aksakal, “Dava ve yol arkadaşlarımız için bir vefa örneği sergileyip, karşılıklı istişare yapmak adına Bayraklı ve Karşıyaka ilçe Gençlik Kollarında görev yapmış arkadaşlarımızla ahde vefa yemeğinde bir araya geldik. Ülkemizin ve milletimizin huzuru ve refahı için elimizden geleni bu güne kadar yaptığımız gibi bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Hiçbir karşılık beklemeden çıkmış olduğumuz bu yolda bizleri sevindiren tek şey ülkemizin ilerlemesi, milletimizin refah seviyesinin artmasıdır. Bugün burada arkadaşlarımız ile 16 Nisan’da yapılacak olan referandum öncesi yaptığımız çalışmaları ve önümüzdeki süreçte yapacağımız çalışmaları konuları da ele alma fırsatımız oldu. Ayrıca bu tür organizasyonlar birlik ve beraberliğimizin pekişmesine de vesile olur inşallah” dedi.

Programa katılan Avukat Ferhat Demirci ise, 16 Nisan’da yapılacak olan referandum öncesi hukuksal boyutu ile açıklamalarda bulundu. Yoğun katılımın olduğu programda birlik ve beraberlik mesajları verildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gün gelecek!..
Sonraki Haber Bakan Akif Çağatay Kılıç: Statlar 400 günde biter

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?