ANA SAYFA > İZMİR > AK Parti İzmir’in SKM Başkanı Gedikoğlu oldu

AK Parti İzmir’in SKM Başkanı Gedikoğlu oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
AK Parti İzmir’in SKM Başkanı Gedikoğlu oldu

AK Parti İzmir İl Başkanlığının, genel seçim sürecinde propaganda, organizasyon ve seçime hazırlık çalışmalarını yürütecek olan Seçim Koordinasyon Merkezinin (SKM) başkanı Mustafa Gedikoğlu oldu.

Genel Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden AK Parti İzmir İl Teşkilatında SKM Başkanı İl Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Gedikoğlu oldu. AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican’ın SKM Başkanlığı görevini verdiği Gedikoğlu çalışma ekibini belirleyerek seçim çalışmalarına başlayacak. Seçim Koordinasyon merkezinde milletvekilli adaylarının çalışma programlarını belirleyerek verimli olarak çalışmalarını sağlayacaklarını belirten Gedikoğlu, “İl binamızın üst katını Seçim Koordinasyon Merkezimiz olarak belirledik. Bugünlerde milletvekili aday adaylarımız başvurularını yapıyor. Aday adaylarımızın basına tanıtım toplantılarını SKM binamızda gerçekleştireceğiz. Genel Merkez’e aday adayları ile ilgili hazırladığımız raporları göndererek adayların belli olmasını bekleyeceğiz. Seçim sürecinde de milletvekili adaylarımızın en verimli yöntemlerle çalışmaları için planlamalar yapıyoruz. Biz il kongremizin ertesi günü olan 1 Şubat itibari ile seçim çalışmalarımıza başladık. Evlerimizle helalleştik yola devam ediyoruz. 7 Haziran’a kadar gece, gündüz demeden çalışacağız” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar’a Gulfood Fuarı’nda yoğun ilgi
Sonraki Haber Belediyeden girişimcilere dev destek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?