ANA SAYFA > İZMİR > AK Parti İzmir'den Kutlu Doğum Haftası etkinliği

AK Parti İzmir'den Kutlu Doğum Haftası etkinliği

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
AK Parti İzmir'den Kutlu Doğum Haftası etkinliği

Kutlu doğum haftası etkinlikleri kapsamında, AK Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar’ın katılımıyla AK Parti İzmir İl Sosyal Politikalar Birim Başkanlığı ve AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanlığı’nca ortak olarak tarihi İzmir Basmane garı önünde vatandaşlara dağıtılmak üzere pilav etkinliği düzenlendi.

Düzenlenen etkinlikte AK Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar’a, AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, AK Parti İzmir İl Sosyal Politikalar Başkanı Adnan Yılmaz, AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin, AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcıları ve çok sayıda teşkilat mensubu da eşlik etti.

İzmirli vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği pilav dağıtma etkinliğinde yemek kazanlarının başına geçen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar ve AK Parti Teşkilatı yöneticileri yemek almak üzere sıraya giren vatandaşlara pilav üstü kavurma et yemeği ile birlikte ayran ikramlarında bulundu.

Gerçekleştirilen etkinliğe ilişkin açıklama yapan AK Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar, "Bugün burada kavurma et ve pilav ikramımız var. Yaklaşık bir haftadır tüm teşkilatlarımızda, ilçelerimizde bu tür etkinlikler devam ediyor. Amacımız kutlu doğum haftası münasebeti ile peygamber efendimizin güzel ahlakını, yaşantısını bir kez daha hatırlatmak ve örnek alınmasını sağlamak. Bu tür faaliyetler buna bir aracı oluyor. Onun için çok önemsiyorum. Tabii ki bizim hayatımızın yalnızca bir haftasında ya da bir gününde değil ama dediğim gibi bir farkındalık oluşturmak bu etkinlikler çok önemli. İl Başkan Yardımcımız Adnan Yılmaz Bey bu programa destek oldu, her zamanki gibi İl Kadın Kollarımız da üstlendi. Bugün burada hep beraber İzmirli vatandaşlarımıza ikram faaliyetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bu hayır amaçlı etkinliğimizi öncelikle tüm ölmüşlerimizin, şehitlerimizin ruhuna atfediyoruz. Misafirlerimizden de rica ediyoruz; vefat edenlerimiz ve şehitlerimiz adına bir Fatiha okuyun, ruhları şad olsun diyoruz. Ben tüm bu etkinlik kapsamında emeği geçen teşkilat mensuplarımıza teşekkür ederken, ülkemizin ve dünyanın birlik, beraberlik ve barışına vesile olmasını diliyorum. Ayrıca böyle güzel bir etkinlik gerçekleştiren teşkilatımızı da kutluyorum” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Felçte ilk 4 buçuk saat kaderinizi belirliyor
Sonraki Haber Durmuş Yaşar’ın adı parkta yaşayacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?