ANA SAYFA > İZMİR > Ak Parti İzmir'de 5 yeni başkan

Ak Parti İzmir'de 5 yeni başkan

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ak Parti İzmir'de 5 yeni başkan

AK Parti’nin İzmir teşkilatında İl Başkanı Bülent Delican göreve gelmesinin ardından değişim süreci devam ediyor.

Parti ilçe kongrelerine hazırlanırken, Delican tafaından istifaları alınan ilçeler için genel merkez tarafından görevlendirme yapıldı.

Genel merkeze çağrılan Güzelbahçe, Gaziemir, Seferihisar ve Urla'dan üçer isim arasından bundan sonraki süreci yürütecek ilçe başkanları tespit edildi. Görüşmelere Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, İl Başkanı Bülent Delican ve koordinatör milletvekilleri katıldı.

Seferihisar'da İlçe Başkanı Reşat Kocaman'ın yerine Anavatan Partisi kökenli, 30 Mart seçimlerinde Ak Parti belediye başkan adayı olan Hamit Nişancı partinin yeni ilçe başkanı oldu. Gaziemir'de İlçe Başkanı Sabır Telingün'ün yerine atanan Hüseyin Uzun yeniden güven tazeledi. Urla'da ise bu dönem görev almak istemeyen Tarkan Bakırlı'nın yerine Safiye Özcan Çiçek, Güzelbahçe'de istifası alınan Kadri Kahrıman'ın yerine Oğuz Taboğlu ve Narlıdere'de Eczacı Mehmet Acar'ın yerine de Aslan Bilgi'ye görev verildi.

İl Başkanı Bülent Delican, "Genel Merkezimiz, teklif ettiğimiz adaylar arasından seçimini yapmıştır. Yeni arkadaşlarımız partimizi ilçelerinde temsil edecek ve zamanı geldiğinde seçime gidecekler. Kendilerine hayırlı olsun diyor başarılar diliyorum" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Medeniyetler Korosu Karşıyakalılar'ın alkışını aldı
Sonraki Haber Hep aynı manzara...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?