ANA SAYFA > İZMİR > AK Parti İzmir milletvekilleri Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti

AK Parti İzmir milletvekilleri Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
AK Parti İzmir milletvekilleri Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti

AK Parti İzmir milletvekilleri, 15 Temmuz gecesi ve ardından duruş ve açıklamaları nedeniyle teşekkür etmek için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu TBMM'deki makamında ziyaret etti.

Bu akşam CHP'nin İzmir'de yapacağı Gündoğdu Mitingi'ne katılacaklarını bildiren milletvekilleri, Kılıçdaroğlu'nu da İstanbul Yenikapı'da yapılacak mitinglerine davet etti. Kılıçdaroğlu, bu teklifi değerlendireceğini söyledi.
 
Darbe girişimi ardından iktidar ve muhalefet arasındaki gerginlik yerini uzlaşmaya bırakırken bu sabah saatlerinde AK Parti'nin İzmir milletvekilleri, kendileri gibi İzmir'den seçilerek Meclis'e giden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu TBMM'deki makamında ziyaret ederek, tavrı ve duruşu nedeniyle teşekkür etti. Basına kapalı gerçekleşen ziyarete AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, İzmir milletvekilleri Kerem Ali Sürekli, Necip Kalkan, Hamza Dağ, Atilla Kaya, Hüseyin Kocabıyık, İbrahim Turhan katıldı. Kılıçdaroğlu, misafirlerini güler yüzle karşıladı ve esprili üslupla sohbete başladı. Kılıçdaroğlu, "Zor bir soruyla başlayalım, ne içersiniz" dedi. Gülümseyen milletvekilleri, meyve çayı, silah çay ve ıhlamur istedi. Yaklaşık 45 dakika süren görüşmede 15 Temmuz gecesi değerlendirildi. AK Parti milletvekilleri, Kılıçdaroğlu'na "Dik duruşunuz ve milli iradenin yanında yer almanız nedeniyle sizi kutluyoruz" sözleriyle teşekkür etti. Kılıçdaroğlu ile İzmir milletvekilli olan Başbakan Binali Yıldırım ile aralarında oluşan iyi diyalogtan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. AK Parti milletvekilleri bugün saat 19.30'da İzmir Alsancak Gündoğdu Meydanı'nda CHP'nin darbeye karşı yapacağı mitinge katılacaklarını belirtirken Kılıçdaroğlu'nu da 7 Ağustos'ta İstanbul Yenikale'de yapılacak kendi mitinglerine davet etti. Kılıçdaroğlu, daha önce açıkladığı Yenikapı mitingine katılmama kararını parti yönetimiyle yeniden değerlendireceğini söyledi.
 
AK Parti milletvekilleri, Kılıçdaroğlu'na Paşabahçe'den özel tasarım üç kulplu vazo hediye etti. AK Parti milletvekillleri Kılıçdaroğlu'nun ardından CHP Grup Başkan Vekili Levent Gök'ü makamında ziyaret etti. Gök de milletvekillerine, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne bomba atıldığını CHP Genel Merkezi'nden ilk kendisinin gördüğünü söyledi.
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Seferihisar'daki yangın devam ediyor
Sonraki Haber İzmir demokrasiye sahip çıktı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?