ANA SAYFA > İZMİR > AK Parti İzmir milletvekilleri istişare toplatısında buluştu

AK Parti İzmir milletvekilleri istişare toplatısında buluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
AK Parti İzmir milletvekilleri istişare toplatısında buluştu

AK Parti İzmir Milletvekilleri İl Başkanlığında düzenlenen toplantıda bir araya gelerek kentin sorunları ve teşkilat içi çalışmalar hakkında istişarede bulundu.

Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar, milletvekilleri Hamza Dağ, Nesrin Ulema, Kerem Ali Sürekli ve Cemil Şeboy’un katılımıyla AK Parti İzmir İl Başkanlığında düzenlenen istişare ve değerlendirme toplantısının gündemini İzmir’de kentin sorunları oluştururken, Teşkilat Başkanı Abdurrahman Tosun’un da katıldığı toplantıda vekiller teşkilat çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Çalışmalarımız devam ediyor

Toplantıyla ilgili değerlendirmede bulunan AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican bundan sonra milletvekilleri ile her hafta koordinasyon toplantılarının tekrarlanacağını belirtti. Teşkilat içi geniş katılımla eğitim çalışmalarını da içeren toplantılar düzenleyeceklerine dikkat çeken Delican, “AK Parti Teşkilatları olarak çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Milletvekillerimizle her Pazartesi bilgi paylaşımı ve sorunların çözümü noktasında istişarelerimiz devam edecek. Salı günleri de basın toplantıları ile çalışmalarımızla ilgili kamuoyunu bilgilendireceğiz” dedi.

Milletvekillerine yaz programı

Sayın Genel Başkan Yardımcımız Nükhet Hotar, Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu ve tüm milletvekilleri ile her zamanki hedeflerinin birlik ve beraberlik içerisinde İzmir’i en güzel hizmetlere kavuşturmak olduğunu vurgulayan Delican, “Pazartesi günleri milletvekillerimizle, Salı günleri de ilçe başkanları ve ilçe koordinatörleri ile toplanacağız. Milletvekillerimiz il binamızda Çarşamba günleri vatandaşlarımızı sorunlarını ve taleplerini dinleyecekler. Ayrıca milletvekillerimiz sahada yaz çalışmaları yaparak teşkilatımız ve halkla geniş katılımlı toplantılarda buluşacaklar. Büyükşehir Belediyesi meclis üyelerimizle de istişarelerde bulunarak çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da kitap dayanışması...
Sonraki Haber Yalancı yüksek sonuca dikkat

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?