ANA SAYFA > İZMİR > AK Parti İzmir İl Danışma Meclisi toplantısında buluşacak

AK Parti İzmir İl Danışma Meclisi toplantısında buluşacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
AK Parti İzmir İl Danışma Meclisi toplantısında buluşacak

AK Parti İzmir 51. İl Danışma Meclisi Toplantısı 22 Ağustos Cumartesi günü saat 11.00’da Swiss Otel Smyrna Salonunda gerçekleştirilecek.

AK Parti İzmir İl Teşkilatı 51’incisi düzenlenecek İl Danışma Meclisi Toplantısına hazırlanıyor. Teşkilatın yoğun katılımıyla gerçekleşecek olan parti içi istişare mekanizmasının en güçlüsü il danışma meclisi toplantısı iki bölümden oluşacak. Basına açık olarak gerçekleştirilecek ilk bölümde kamuoyuna yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verilecek. İkinci bölüm ise basına kapalı olarak gerçekleştirilecek ve teşkilat içi istişarelerde bulunulacak. AK Parti’nin kuruluşundan bugüne kadar istişare ve ortak akılı ile hareket ettiğini vurgulayan, AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican 51. İl Danışma Meclisi hakkında yapmış olduğu değerlendirmede şu ifadelere yer verdi, “Erdemliler Hareketi olarak çıktığımız kutlu yolumuzda bugüne kadar istişare kültürümüz ve ortak akılla gönül gönüle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 51. İl Danışma Meclisi Toplantımızda parti kurucularımız, milletvekillerimiz, partimizde geçmişte görev yapmış ve görevi devam eden yöneticilerimiz, belediye başkanlarımız, meclis üyelerimiz, kadın, gençlik kolları başkanlarımızla bir araya geleceğiz. Teşkilatımızın büyük buluşmasında AK Parti ailemizin kıymetli fertleri kendilerini en iyi şekilde ifade ederek, birlikte istişare etme imkanı bulacak.”

Kutlu yürüyüşümüz kardeşlik üzerine inşa edilmiştir

İzmir İl Başkanlığı olarak ilçe danışma meclisi toplantılarını teşkilat mensuplarının yoğun katılımlarıyla tamamladıklarına dikkat çeken Başkan Delican şöyle devam etti, “Oldukça verimli geçen ilçe danışma meclisi toplantılarımızda ilçe teşkilatlarımızın çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunduk. AK Parti kardeşlik üzerine inşa edilmiş, dayanışmayla birlik ve beraberliğini devam ettirmektedir. Bu birlik ve beraberlik içerisinde 22 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştireceğimiz İl Danışma Meclisimizde teşkilatımızın çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunacağız. Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz tüm toplantılarımızda kıymetli teşkilat mensuplarımızın desteğini gönülden hissettik. Cumartesi günün de birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde İl Danışma Meclisi Toplantımızı tamamlayacağız.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Özdemir: Terörü lanetliyoruz
Sonraki Haber Tanrıkulu: Ekonomideki yangın söndürülmeli

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?